Ουαλία: Δράση ενάντια στο εργοτάξιο της μεγα-φυλακής του Ρέξαμ

Κυριακή, 17 Μάη 2015:

Χτες βράδυ πραγματοποιήθηκε μια δράση στο εργοτάξιο της δεύτερης πιο μεγάλης υπό κατασκευή φυλακής στην Ευρώπη, στη βιομηχανική ζώνη του Ρέξαμ, στη Βόρεια Ουαλία. Αυτή η μεγα-φυλακή, εφόσον χτιστεί, θα κρατά αιχμάλωτα περισσότερα από 2.100 ανθρώπινα πλάσματα ανά πάσα στιγμή.

Αρκετοί εκσκαφείς μεγάλων διαστάσεων και λοιπός κατασκευαστικός εξοπλισμός κατέληξαν με τις μηχανές τους κατεστραμμένες. Συνθήματα πατήθηκαν επίσης στους ημιτελείς φράχτες της φυλακής, συμπεριλαμβανομένων των «γαμιέται η Lend Lease» και «φωτιά στις φυλακές».

Αυτή είναι μια προειδοποίηση προς κάθε μικρή ή μεγάλη εταιρεία που εμπλέκεται στα έργα ανέγερσης της φυλακής της Βόρειας Ουαλίας ή σε οποιοδήποτε άλλο σχέδιο κατασκευής φυλακών που βάζει μπρος το κράτος. Σας έχουμε στην μπούκα και θα νιώσετε το δηλητήριο της αντεπίθεσης των εργατικών τάξεων.

Αυτή η δράση έγινε για κάθε κομμένη φλέβα, για κάθε απόπειρα αυτοκτονίας, για κάθε κατεστραμμένη οικογένεια και κάθε καταπιεσμένη κοινότητα που χτυπήθηκε από το σύστημα του εγκλεισμού.

στ’ αγγλικά | ουαλική μτφρ.

Σημ. του Contra Info: Lend Lease είναι η επωνυμία πολυεθνικής εταιρείας, με βάση την Αυστραλία, που έχει αναλάβει το συμβόλαιο κατασκευής της μεγα-φυλακής του Ρέξαμ.