Μεξικό: Εμπρηστική επίθεση σε αντιπροσωπεία της Toyota

«Η πρόοδος, η τεχνολογία και ο πολιτισμός μάς υποχρεώνουν να κάνουμε πόλεμο εδώ και τώρα ενάντια σε κάθε κυριαρχία και στα πλοκάμια της που μας φιμώνουν»

Νωρίς τα ξημερώματα της Πέμπτης, 25 Ιούνη 2015, πυροδοτήσαμε έναν εμπρηστικό μηχανισμό σε μια αντιπροσωπεία της Toyota επί της λεωφόρου Βαγιέχο, ξεφτιλίζοντας τα μέτρα ασφαλείας τους, παρακάμπτοντας το σύστημα περιπολιών τους και ξεγλιστρώντας απ’ τις ρουφιανοκάμερές τους, καταδεικνύοντας εντέλει πως ο πόλεμος συμβαίνει εδώ και τώρα, πως όλες οι κάμερες, περιπολίες, σφαίρες κι ό,τι ακόμα σκαρφιστούν για να αντιπαλέψουν τη δράση μας είναι άχρηστα αφού, ακόμα κι αν φορέσουν κάμερες μαζικής κατασκοπίας σε όλους τους δρόμους και ακόμα κι αν ξαμολήσουν τα τσιράκια τους σε όλη την επικράτεια, εμείς θα συνεχίσουμε να εφορμούμε, κερδίζοντας έδαφος με γιγαντιαία βήματα ενάντια στην κυριαρχία.

Με αυτή την ενέργεια δικαιώνουμε κάθε συντρόφι που δολοφονήθηκε, απήχθη, απειλήθηκε, βασανίστηκε, φυλακίστηκε και διώχθηκε στο Μεξικό και στον κόσμο, κι ας σας γίνει σαφές πως κάθε σφαίρα θα επιστραφεί, πως ακόμα κι αν μας σκοτώσετε ή μας αιχμαλωτίσετε θα έχετε κι εσείς την ίδια κατάληξη – για κάθε νεκρό συντρόφι θα φάμε χίλιους δικούς σας. Για τον Μαύρο Ιούνη, που καλώς ειπώθηκε ότι δεν λήγει με τον 7ο μήνα, ούτε με οποιονδήποτε άλλο μήνα ή μέρα· τούτο δω είναι ένα κάλεσμα διαρκούς πολέμου.

Ενάντια στην τεχνολογία τους και στα μέσα της με τα οποία τοξικώνουν και δολοφονούν την άγρια φύση!

Όχι μονάχα για έναν Ιούνη, αλλά για έναν διαρκή μαύρο πόλεμο!

Φόκο στον πολιτισμό!

Χαιρετίζουμε επίσης τα καταζητούμενα συντρόφια – μια δυνατή αγκαλιά για σας, Φελίσιτυ, Τσίβο, Τρίπα, ο πόλεμος συνεχίζεται απ’ την παρανομία. Χαιρετίζουμε επίσης την απεργία πείνας του Άτυπου Συντονιστικού Αντιστεκόμενων Κρατουμένων,* και να ξέρετε, συντρόφια, πως η απόδραση είναι εφικτή. Υγεία και λευτεριά στους/ις αιχμάλωτους/ες σε όλα τα μήκη και τα πλάτη.

στα ισπανικά

* Σημείωση του Contra Info: Από τις 27 Ιούνη 2015 είναι σε εξέλιξη απεργία πείνας του Άτυπου Συντονιστικού Αντιστεκόμενων Κρατουμένων σε διάφορες φυλακές της Πόλης του Μεξικού, με βασικό αίτημα την παύση των βασανιστηρίων και κακοποιήσεων που διαπράττουν σε καθημερινή βάση οι ανθρωποφύλακες. Σύμφωνα με την πιο πρόσφατη ενημέρωση του Αναρχικού Μαύρου Σταυρού Μεξικού, μέχρι τις 10 Ιούλη συνέχιζαν την απεργία πείνας 4 κρατούμενοι, ανάμεσά τους κι ο αναρχικός σύντροφος Φερνάντο Μπάρσενας.