Μεξικό: Επίθεση σε αντιπροσωπεία της Honda

Για άλλη μια φορά, μπουχτισμένοι με τον τεχνητοποιημένο κόσμο τους, βγήκαμε να καταδείξουμε πως ποτέ δεν πρόκειται ν’ αποδεχτούμε τις προσφορές τους για μια ζωή σε αυτόν το δυσώδη βούρκο που ’ναι γεμάτος αυτόματα όντα, γεμάτα αδιαφορία, χάρη στην οποία δεν επιδεικνύουν ούτε τον παραμικρό σεβασμό για τη γη.

Μια γη που μας έχει δώσει τους πόρους που ’ναι απαραίτητοι προς επιβίωση, των οποίων γίνεται εκμετάλλευση με παράλογους τρόπους εδώ και πολύ καιρό. Αυτή η μεγάλη ορδή των ζόμπι, που αποζητούν πολυτελή είδη για να διατηρούν την άνεσή τους, έχουν συνεισφέρει τα μέγιστα ώστε να συντηρείται αυτή η κοινωνία που μέρα τη μέρα βουλιάζει μέσα στα ίδια της τα σκατά. Εμείς αποζητάμε να καταστρέψουμε τον κόσμο τους χτύπημα το χτύπημα, τον κόσμο αυτόν όπου, μέσω των εργαλείων ελέγχου που διαθέτουν, χειραγωγούνε τα μυαλά ατόμων που ζούνε μες στην άγνοια και την αδιαφορία για καθετί που τα περιβάλλει. Κι εδώ αναφερόμαστε τόσο στις κάμερες και στην μπατσαρία τους, όσο και στις πολυτελείς ανέσεις τους.

Την 4η του Οκτώβρη 2015 καταδείξαμε στην πράξη το μίσος μας, εφορμώντας σε μια αντιπροσωπεία αυτοκινήτων της Honda επί της λεωφόρου Ρεβολουσιόν στο Σαν Κριστόμπαλ του Εκατεπέκ, στην Πολιτεία του Μεξικού. Για άλλη μια φορά υπό την κάλυψη της μαύρης νύχτας, συντροφευμένοι απ’ τη σελήνη που μία ακόμη φορά έγινε η έμπιστή μας, καταφέραμε στη διάρκεια της επίθεσης να καταστρέψουμε οχήματα μάρκας Honda και την ίδια στιγμή να προκαλέσουμε μια σειρά από μικρές υλικές ζημιές σε άλλα οχήματα. Αυτή η ενέργεια δείχνει πως δεν έχουμε παραιτηθεί απ’ τον αγώνα κόντρα σε όλους εκείνους που ’χουνε το θράσος να καταστρέφουνε τη γη και συνοικούντες.

Μέτωπο Απελευθέρωσης της Γης – Μεξικό

στα πορτογαλικά