Αθήνα: Παρέμβαση με σπρέι από την σύμπραξη αναρχικών Memento Mori – Για έναν Μαύρο Δεκέμβρη

Το να ζεις την αναρχία σημαίνει να πολεμάς, να εξοπλίζεσαι, να συγκρούεσαι με το υπάρχον χωρίς να περιμένεις. Μόνο σε αυτή τη διαμάχη μπορείς να γευτείς την πλήρη ευτυχία μαζί με την αναπόσπαστη συνοδεία της από σχέσεις, συνέργειες, αγάπες, φιλίες, μίση.
Alfredo Cospito

Κάθε στιγμή, είναι μια μοναδική ευκαιρία σύγκρουσης με την τάξη αυτού του κόσμου. Εκφραζόμενοι μέσα από αυτό το σκεπτικό, στηρίζουμε τα καλέσματα για έναν Μαύρο Δεκέμβρη αντιλαμβανόμενοι σε αυτόν μια προοπτική για την διεύρυνση της αποσταθεροποίησης. Η επιθυμία μας αυτή, αναδυόμενη από βαθιά εγωιστικά κίνητρα, δεν τίθεται ως εξαρτώμενη από το υλικό κόστος που θα επέλθει σε ένα αόριστο εχθρικό στρατόπεδο, ούτε από την συγκρότηση ενός ακαθόριστου αντίπαλου δέους το οποίο θα επικεντρωθεί στην άσκηση πολεμικής αντιπολίτευσης. Στηρίζουμε το κάλεσμα για έναν Μαύρο Δεκέμβρη ευελπιστώντας πως αυτός θα συνεισφέρει στην επίτευξη ορισμένων στοχεύσεων της σύμπραξης μας, όπως η αυτοπραγμάτωση μέσα από την πυρπόληση της δημοκρατικής ευταξίας.

Ο Μαύρος Δεκέμβρης είναι πιθανό επίσης να αποτελέσει σημείο συνάντησης μεταξύ προσώπων τα οποία θα διαδράσουν μεταξύ τους, δημιουργώντας συντροφικές σχέσεις, συμβάλλοντας στην διαδικασία ριζοσπαστικοποίησης της άρνησης και όξυνσης της αναρχικής κριτικής. Σαν ένα πρώτο κάλεσμα τις πρώτες πρωινές ώρες της παρασκευής, εξορμήσαμε γράφοντας συνθήματα εξεγερσιακού – αναρχικού περιεχομένου σε δημόσιες υπηρεσίες, σχολεία, πλατείες, τράπεζες και έξω από τον εργασιακό χώρο γνωστού φασίστα της περιοχής.

Να σπάσουμε την κοινωνική ειρήνη για το χάος και την αναρχική εξέγερση.

Σύμπραξη αναρχικών Μemento mori.