Σαντιάγο: Πύρινο οδόφραγμα Μαύρου Δεκέμβρη σε αυτοκινητόδρομο κοντά στο αεροδρόμιο

Μέχρι ν’ αδειάσει και το τελευταίο κλουβί – ALF (Μέτωπο Απελευθέρωσης Ζώων) • ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΖΩΩΝ, ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΓΗΣ • ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ • ΜΑΥΡΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΗΣ

liberar2 liberar3 Η απελευθέρωση κάθε ζώου μέσω του σαμποτάζ στις εγκαταστάσεις βασανισμού, πειραμάτων και θανάτωσης, η ατομική και συλλογική απελευθέρωση ανδρών και γυναικών που ενεργούν ανταγωνιστικά απέναντι σε αυτή την κοινωνία, η πραγματική αξία της αλληλεγγύης και της λευτεριάς για τα συντρόφια που είναι έγκλειστα στις φυλακές της εξουσίας, και η απελευθέρωση της Γης που συνοδεύεται από τη δράση ενάντια στα μηχανήματα που την καταστρέφουν κάθε μέρα. Αυτές είναι οι ιδέες κι οι πρακτικές μας, με επιχειρήματα και αντιφάσεις που μας κάνουν μέρος ενός πλήθους υποκειμένων που μάχονται για τη συνολική απελευθέρωση.

Ως αναρχικοί/ές σε σύγκρουση ενάντια στην κυριαρχία, που σχηματοποιείται εντός κράτους/κεφαλαίου/πολιτισμού/κοινωνίας, συνδέουμε σε ένα όλον την απελευθέρωση των ζώων, των ανθρώπων και της Γης, απαντώντας με αυτόν τον τρόπο στο κάλεσμα για έναν «Μαύρο Δεκέμβρη», που προήλθε από συντρόφους φυλακισμένους στην Ελλάδα. Τη νύχτα της 27ης Δεκέμβρη, έχοντας λάβει τα μέτρα μας διά παν ενδεχόμενο, φτάσαμε μέχρι τη βιομηχανική ζώνη της ΕΝΕΑ, κοντά στο αεροδρόμιο του Σαντιάγο, και μπλοκάραμε με φλεγόμενα λάστιχα αυτοκινήτου τον αυτοκινητόδρομο 68. Στο σημείο αφήσαμε κάμποσα φυλλάδια με τα οποία αναλαμβάναμε τη δράση.

Χαιρετίζουμε τον Χουάν Φλόρες, τη Νάταλυ Καζανόβα, τον Κλαούντιο Βαλενσουέλα, τους Φρέντυ Φουεντεβίγια, Μαρσέλο Βιγιαρροέλ και Χουάν Αλίστε, αιχμάλωτα αδέρφια που με τα γραπτά τους τροφοδότησαν το διεθνές κάλεσμα του «Μαύρου Δεκέμβρη» στα χιλιανά εδάφη.

Δεν ξεχνάμε τους πεσόντες μας… Σεμπαστιάν Οβερσλούιχ, Χαβιέρ Ρεκαμπαρρέν και τόσους άλλους· τα ονόματά τους αποτελούν έμπνευση για να συνεχίσουμε αυτόν τον πόλεμο μέχρι να καταρρεύσουν όλα!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΖΩΩΝ, ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΓΗΣ!

ΜΑΧΗΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ: ΔΙΑΡΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ!

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ – ΜΑΥΡΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΗΣ!