Κόρινθος: Ανάληψη ευθύνης για πυρπόληση εισόδου Εφορίας

Ζούμε σε μια κοινωνία όπου βασιλεύει ο καταναλωτισμός, η δίψα για κέρδος και η απάθεια. Φυσικά, μια επαρχιακή πόλη όπως η Κόρινθος δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. Μια πόλη βουτηγμένη στην λήθη και στην ακινησία, όπου τα μόνα μέρη που “σφίζει η ζωή” δεν είναι άλλα απ’τα μαγαζιά της επίδειξης και του ψευτοlifestyle. Μια πόλη που επιλέγει να αγνοεί επιδεικτικά την ύπαρξη στρατοπέδου συγκέντρωσης μεταναστών μέσα σε αυτή, στο οποίο οι αρχές έχουν στοιβάξει εκατοντάδες μετανάστες κάτω από άθλιες συνθήκες, στερώντας τους την ελευθερία. Μια πόλη που μέχρι πριν λίγο καιρό επέτρεπε στους φασίστες να παρελαύνουν ανενόχλητοι, δίνωντας τους στην ουσία λευκή επιταγή.

Όμως υπάρχουν και κάποιοι που επιθυμούν να εναντιωθούν ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ σε αυτές τις σάπιες κοινωνικές σχέσεις που απορρέουν απ’την αλληλεπίδραση κράτους και κοινωνίας. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω επιθέσεων σε σύμβολα (και όχι μόνο) της εξουσίας, με σκοπό την πρόκληση όσο το δυνατόν μεγαλύτερης ζημιάς, αλλά και την δημιουργία χαοτικών στιγμών ελευθερίας στο χωροχρόνο που διαταράσουν λιγότερο η περισσότερο την κοινωνική σταθερότητα.

Έτσι, θέλωντας να καλωσορίσουμε με τον τρόπο μας τον νέο χρόνο, τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης 5 Γενάρη πυρπολήσαμε μία από τις εισόδους του κτηρίου της Εφορίας. (Πατρών 83)

Η δράση μας μπορεί να μην συμπίπτει χρονικά με τον Μαύρο Δεκέμβρη, αλλά ποντάρει ακριβώς στο στοίχημα που έθεσε το κάλεσμα, δηλαδή στην αναζωπύρωση και συνέχιση των εχθροπραξιών.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ – ΣΥΝΕΝΟΧΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΚΛΕΙΣΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΑΝΑ ΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ!

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑ!

ΖΗΤΩ Η ΑΝΑΡΧΙΑ!

Εμπρηστική ομάδα “Αποκλίνουσες Συνειδήσεις”

ΥΓ: Η αποσιωποίηση ενός τέτοιου γεγονότος σε μια πόλη όπως η Κόρινθος μπορεί να ερμηνευτεί ποικιλοτρόπως…