Επικοινωνία

Για συνεισφορά μεταφράσεων, επιμέλειας-διορθώσεων και/ή πρωτότυπου υλικού προς δημοσίευση, όπως ενημερώσεις από το δρόμο, ανταποκρίσεις από δράσεις, αναλήψεις ευθύνης, κείμενα φυλακισμένων ή διωκόμενων συντρόφων, καλέσματα, μπροσούρες, άρθρα γνώμης, κ.ά.: contrainfo(at)espiv.net

Αργεντινή: Εμπρησμός δύο λεωφορείων στο Μπουένος Άιρες

Ενάντια στις αυξήσεις στα μέσα μεταφοράς και στις υπηρεσίες κοινής ωφελείας· ενάντια στο κράτος και χτες, και σήμερα, και πάντα.

Στις τέσσερις τα ξημερώματα της Δευτέρας, 11 Απρίλη 2016, πυρπολήσαμε δυο λεωφορεία της γραμμής 67 επί των οδών Σάλτα και Φινοκιέττο.

Να μην παραμείνουμε ανυπεράσπιστες/οι, να μην παραιτηθούμε αποδεχόμενες/οι παθητικά αυτή τη σκατένια “ζωή” που γίνεται κάθε φορά πιο κούφια, μονότονη και άχαρη. Να απαντήσουμε με τρόπο απτό και αναπαράξιμο στην καθημερινή βία της εξουσίας.

Να βρούμε συνενόχους, να πειραματιστούμε με μορφές δράσης συλλογικές κι ευφάνταστες, να ξεφτιλίσουμε τους ελέγχους της μπατσαρίας και των καμερών.

Να μεταδώσουμε τις ιδέες μας!

Να διαρρήξουμε την απάθεια εν μέσω της ανίας, της αποξένωσης και του πολιτικομιντιακού τσίρκου στο οποίο είμαστε βουτηγμένοι.

Ζήτω η Αναρχία!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>