Μπουένος Άιρες, Αργεντινή: Βομβιστική επίθεση στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Για να είμαστε ειλικρινείς, πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι ο λόγος για τον οποίο επιτεθήκαμε στα διπλωματικά γραφεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης ήταν για να στείλουμε το μήνυμα στα συντρόφια στην Ελλάδα που βρίσκονταν σε απεργία πείνας, και στους συντρόφους στην Ιταλία που τις τελευταίες μέρες βρέθηκαν αντιμέτωποι με μπούκες και συλλήψεις, ότι εμείς βρισκόμαστε εδώ και ότι η τεράστια απόσταση που μας χωρίζει δε μας εμποδίζει να νιώθουμε συνεργοί στον επαναστατικό πόλεμο.

Αλλά οι συλλήψεις των Χιλιανών συντρόφων (Iván Silva και Carla Verdugo) τις περασμένες μέρες στο πλαίσιο της «υπόθεσης σεκιούριτι» ήταν μια γροθιά στο στομάχι, γι’ αυτό και αναλαμβάνουμε τη δράση και για τη δική τους δικαίωση.

Αφιερώνουμε αυτή την όμορφη πράξη αγάπης στους παραπάνω συντρόφους και σε όσους δεν έχουμε εδώ αναφέρει.

Επιπλέον, εφιστούμε την προσοχή στους καπιταλιστές και στους μισθοφόρους τους. Να ’χετε κατά νου ότι οι επιθέσεις εναντίον των συμβόλων της ΕΞΟΥΣΙΑΣ θα συνεχίσουν να επεκτείνονται. Τα αυτοκίνητά σας, οι μπάτσοι, και οι τράπεζες θα καούν και θα τιναχτούν στον αέρα.

Στις ομάδες και στα άτομα που έχουν επίσης τη δυνατότητα να αγωνιστούν από την έξω πλευρά των τειχών των φυλακών, τους λέμε ότι είναι απαραίτητο να διαχύσουμε την αντεπίθεση ενάντια στην εξουσία.

Να σπείρουμε τον τρόμο σε κάθε εξουσιαστική καρδιά.
Να διασπείρουμε το χάος.
Να διαχύσουμε και να ενισχύσουμε την Άτυπη Αναρχική Ομοσπονδία.

Πυρήνας Συνωμοτών για την Επέκταση του Χάους
Άτυπη Αναρχική Ομοσπονδία

πηγή