Τενερίφη, Ισπανία: «Οι τοίχοι σας έχουν αυτιά και τα αυτιά σας τοίχους»

Λευτεριά στη ΣίΣι. Θάνατος στην τρανσφοβία και στον ρατσισμό.
Λευτεριά στις Pussy Riot. Γαμήστε τη θρησκεία.
Να κάψουμε το πανεπιστήμιο. Αλληλεγγύη με τους φοιτητές στον Καναδά.
Μας σκοτώνουν και το λένε κρίση

Σε συνέχεια των δράσεων αλληλεγγύης στο πλαίσιο του καλέσματος του Contra Info, γράψαμε εκ νέου συνθήματα στα Κανάρια νησιά. Επιπλέον, κρεμάσαμε ένα μικρό πανό σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους που γράφει «Ούτε χρυσό στη Χαλκιδική, ούτε πετρέλαιο στο Λανθαρότε. Κάτω οι πολυεθνικές», δεδομένου ότι πρόσφατα, τόσο το ισπανικό, όσο και το ελληνικό κράτος, έδωσαν το πράσινο φως σε πολυεθνικές εταιρείες για την εκμετάλλευση των φυσικών πόρων αυτών των περιοχών.

Στέλνουμε την αλληλεγγύη μας:

– Στην ΣίΣι ΜακNτόναλντ [CeCe McDonald], φυλακισμένη στις ΗΠΑ, επειδή υπερασπίστηκε τη ζωή της από μία τρανσφοβική και ρατσιστική επίθεση.

– Στον εξεγερμένο φοιτητόκοσμο στο Κεμπέκ, που αντιστέκονται στ’ αντίποινα του καναδικού κράτους, ελπίζοντας ο αγώνας να επεκταθεί και στην Ισπανία.

– Στα μέλη της πανκ φεμινιστικής μπάντας Pussy Riot στη Ρωσία, που διώκονται επειδή προσέβαλαν έναν από τους πλέον καταπιεστικούς θεσμούς των τελευταίων δύο χιλιετιών, δηλαδή την Εκκλησία.

Όσο γι’ αυτούς που καταπιάνονται με το σβήσιμο των συνθημάτων από τους τοίχους, έτσι ώστε να παραμείνει «καθαρή» η μόστρα αυτής της υποταγμένης κοινωνίας, τους ενημερώνουμε ότι θα πρέπει να κάνουν κάμποσες υπερωρίες. Ας τους γίνει σαφές ότι ένα χέρι κίτρινη μπογιά όχι μόνο δεν μας σταματά, αλλά μας εξοργίζει και μας δίνει και άλλους τοίχους για να εκφραστούμε.

στα ισπανικά