Αθήνα: Ανάληψη ευθύνης για εμπρηστικές επιθέσεις εναντίον του εθνικιστικού-φασιστικού κόμματος Χρυσή Αυγή

(απ’ τον εμπρησμό των τοπικών γραφείων του νεοναζιστικού κόμματος στο Παγκράτι)
(απ’ τον εμπρησμό της μπίζνας του νεοναζί ιδιοκτήτη στο Περιστέρι)
(απ’ τον εμπρησμό οχήματος της μπίζνας του νεοναζί ιδιοκτήτη στο Περιστέρι)

Αυτοί που σπέρνουν τον τρόμο, να εισπράξουν το μίσος μας.

Τα άλλοθι πλέον δεν πουλάνε…

Δεν υπάρχουν παραπλανημένοι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής. Όσοι τη στήριξαν, συνειδητά το έπραξαν. Δεν είναι τίποτα λιγότερο από φασίστες.

Όσοι επενδύουν στο ρόλο του θύματος για να μαζέψουν στις κακομοίρικες οργανωσούλες τους δέκα καημένους αριστερούληδες παραπάνω, δεν σπέρνουν παρά την ηττοπάθεια απέναντι στο φασισμό.

Όσο οι μετανάστες δεν οικοδομούν τις αυτο-οργανωμένες δομές αυτοάμυνάς τους απέναντι στους φασίστες και εξαντλούν τη «μαγκιά» τους σε μεταξύ τους άθλιους τσαμπουκάδες και σε αντικοινωνική παραβατικότητα, τόσο συμβάλλουν στο γενικευμένο κοινωνικό κανιβαλισμό.

Οι μόνοι που δεν αναζητούν πλέον άλλοθι είναι οι ίδιοι οι φασίστες, απροκάλυπτα επιδιδόμενοι σε ένα δολοφονικό έργο, υπό την κάλυψη των κρατικών μηχανισμών και υπό την ανοιχτή ή καλυμμένη υποστήριξη των πιο σάπιων ενστίκτων αυτής της πλέμπας που ονομάζεται φασίζων λούμπεν μικροαστός.

Όσο για μας, άλλοθι δεν αναζητήσαμε ποτέ. Ο πόλεμός μας με τα καθάρματα της Χρυσής Αυγής δεν είναι μόδα στα πλαίσια της «απρόσμενης» (υποτίθεται) ανόδου τους. Χρόνια τώρα τους πολεμάμε στους δρόμους, στα μυαλά. Τους πολεμάμε γιατί είναι η πιο φρικαλέα όψη, το μακρύ χέρι των ουσιωδών εχθρών μας: της εξουσίας και του Κεφαλαίου. Και δεν τους χαριστήκαμε ποτέ.

Στις 12 Αυγούστου πυρπολήσαμε τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην οδό Φιλολάου στο Παγκράτι.

Στις 22 Αυγούστου, στο Περιστέρι, μετατρέψαμε σε στάχτη κατάστημα και όχημα επιχείρησης ιδιοκτησίας του νεοναζί τραμπούκου Ευστάθιου Μπούκουρα, βουλευτή Κορινθίας της Χρυσής Αυγής.

Εις το επανιδείν…

ΥΓ. την αλληλεγγύη μας στο σύντροφο Τάσο Θεοφίλου*

πηγή

* Αναρχικός κομμουνιστής ο οποίος συνελήφθη από μπάτσους στις 18 Αυγούστου 2012, στην περιοχή του Κεραμεικού στην Αθήνα, κι εξακολουθεί να κρατείται αιχμάλωτος με βαρύτατες κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένης της υποτιθέμενης εμπλοκής του στην ένοπλη απαλλοτρίωση τράπεζας και στο θανάσιμο πυροβολισμό ενός 53χρονου πολίτη (ο οποίος το ’παιξε ήρωας προσπαθώντας να σταματήσει ληστές κατά τη διαφυγή τους) στη Νάουσα της Πάρου, στις 10 Αυγούστου. Τ’ όνομα του Τάσου Θεοφίλου έχει επίσης ενοχοποιηθεί για την υπόθεση της Ε.Ο. Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς, καθώς τώρα βρίσκεται στο στόχαστρο των Αρχών αναφορικά με γεγονότα που έλαβαν χώρα στο Αγρίνιο και στο κέντρο της Αθήνας κατά το έτος 2010.