Γερμανία: Στις 21 Σεπτέμβρη η δίκη εναντίον της Sonja Suder και του Christian Gauger

Η δίκη εναντίον της Σόνιας Σούντερ και του Κρίστιαν Γκάουγκερ, κατηγορουμένων για την υπόθεση των «Επαναστατικών Πυρήνων» (Revolutionäre Zellen, RZ), ξεκινά στις 21 Σεπτέμβρη στη Φρανκφούρτη.

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ … ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ;!

ΕΚΔΗΛΩΣΗ
με τους συνηγόρους της 79χρονης Σόνιας (φυλακισμένης) και του 70χρονου Κρίστιαν (ελεύθερου με περιοριστικούς όρους), καθώς και με διεθνείς κι έκτακτους προσκεκλημένους, στις 20 Σεπτέμβρη, τοπική ώρα 19.00, στο Café Exzess, Leipziger Straße 91, Frankfurt am Main/Φρανκφούρτη

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
κατά την πρώτη μέρα της δίκης, 21 Σεπτέμβρη, από τις 8π.μ. στο δικαστήριο της Φρανκφούρτης: Landgericht, Seilerstraße/Konrad-Adenauer-Straße, Frankfurt am Main

ΔΙΚΗ
από τις 21 Σεπτέμβρη, κάθε Τρίτη και Παρασκευή από τις 9π.μ. έως τη 1μ.μ. στο δικαστήριο της Φρανκφούρτης: αίθουσα Ε (Gebäude E)

verdammtlangquer.org
kontakt[aet]verdammtlangquer.org

Στις 7 Ιούλη 2012 στη Φρανκφούρτη πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση αλληλεγγύης έξω από τη φυλακή Πρόυνγκεσχαϊμ, όπου η Σόνια βρίσκεται ακόμα έγκλειστη. Το πανό γράφει: «Η επαναστατική αντίσταση είναι αδιαπραγμάτευτη – Καμία συνεργασία με τη Δικαιοσύνη και τον κρατικό μηχανισμό».

No Comments “Γερμανία: Στις 21 Σεπτέμβρη η δίκη εναντίον της Sonja Suder και του Christian Gauger”