Ρωσία: Βομβιστική ενέργεια κοντά σε αστυνομικό τμήμα του Ράμενσκογε

Τις πρώτες πρωινές ώρες της 24ης Οκτώβρη ενεργοποιήσαμε αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό με ηλεκτρονικό χρονοδιακόπτη κοντά σε αστυνομικό τμήμα του Ράμενσκογε. Δε χρησιμοποιήσαμε ισχυρά εκρηκτικά, αλλά αρκεστήκαμε σε χαμηλής ισχύος βόμβα, επειδή το τμήμα βρίσκεται σε κατοικημένη περιοχή της πόλης. Αυτή ήταν η πρώτη μας ενέργεια τέτοιου είδους, έτσι δεν ήτανε τα πάντα στην εντέλεια, ωστόσο υποσχόμαστε πως θα συνεχίσουμε ό,τι αρχίσαμε, βελτιώνοντας τις τεχνικές μας γνώσεις και οξύνοντας τις δεξιότητές μας.

Αφιερώνουμε αυτήν τη δράση σε όλους τους αναρχικούς φυλακισμένους, διωκόμενους ή φυγόδικους. Σε όλους εκείνους που τα μάτια τους φλέγονται, που πράττουν εκτός των επιτρεπτών ορίων κι οι καρδιές τους χτυπάνε σε αρμονία με τις δικές μας. Δεν καταφεύγουμε σε όρους όπως «σύντροφοι» και «συνεργοί» για να απευθυνθούμε σε σας. Κάθε άτομο που έχει επιλέξει συνειδητά το δρόμο της εξέγερσης είναι αδερφός μας και αδερφή μας.

Δεν υποχωρούμε, δεν παραδινόμαστε! Ραντεβού στα οδοφράγματα.

—Αυτόνομοι Πυρήνες «Ασημένιες σφαίρες στους λυκανθρώπους με στολή»,
ΣΠΦ Ρωσίας

ΥΓ. Δυστυχώς, αναγκαστήκαμε να παρεκκλίνουμε από το σχέδιό μας, δηλαδή την ώρα που σκάβαμε κάτω από την τσιμεντένια περίφραξη συνειδητοποιήσαμε ότι στην άλλη πλευρά ήταν αλυσοδεμένο ένα σκυλί, που άρχισε να κλαψουρίζει. Δε θα μπορούσαμε να θυσιάσουμε τη ζωή του για λίγη δημοσιότητα στα μίντια. Έτσι, ο αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός χρειάστηκε να μεταφερθεί σε άλλη τοποθεσία.

πηγή: fromrussiawithlove (μέσω 325σημ.: δεν υπάρχει κάποια αναφορά σε «ΣΠΦ Ρωσίας» στην αρχική ανάρτηση, ωστόσο η ομάδα του fromrussiawithlove επιβεβαιώνει αυτή την υπογραφή)