Ποντεβέδρα, Ισπανία: Καιρός να δούμε τα ΑΤΜ σπασμένα

Τα ξημερώματα της 14ης Νοέμβρη, στο πλαίσιο της γενικής απεργιακής κινητοποίησης, πραγματοποιήθηκε σαμποτάζ σε 4 ΑΤΜ τραπεζικών υποκαταστημάτων στην γαλικιακή πόλη της Ποντεβέδρα. Το προπαγανδιστικό φυλλάδιο που αφέθηκε στα σημεία των δράσεων έγραφε:

Είμαστε αυτοί που βαδίζουν στη σκιά των πόλεών σας, ανάμεσα σε μηχανήματα αυτόματης ανάληψης, κτήρια και πάρκα που τα έχετε κάνει πάρκινγκ, καταπίνοντας την οργή μας γιατί τελούμε υπό επιτήρηση.

Είμαστε αυτοί που δεν βλέπουν διέξοδο σε αυτόν τον κόσμο, οι εκμεταλλευόμενοι, οι άνεργοι, οι εξαγριωμένοι και αυτοί που δεν βρίσκουμε νόημα πια να συνεχίσουμε να σπουδάζουμε, γιατί γνωρίζουμε ότι τα πάντα αποτελούν κομμάτι μιας διαδικασίας που μετατρέπει τη ζωή μας σε καύσιμο για τη μηχανοποιημένη και αποτρελαμένη κοινωνία σας.

Είμαστε τα παιδιά σας, οι νεολαίοι, αυτοί που μπούχτισαν να περιμένουν και θέλουν πλέον να ανάψουν το φιτίλι, από απλή περιέργεια για το τι θα ακολουθήσει, από απλή ανάγκη να ξεφύγουμε από τούτη την ανθρωποφάγα μονοτονία που μας περιβάλλει.

Είμαστε εμείς, οι ανώνυμοι που αυτήν τη νύχτα καταστρέψαμε τις μηχανές διανομής μικρών κομματιών θανάτου. Θα ξαναχτυπήσουμε. Απεργούμε 365 μέρες το χρόνο…

Για την άγρια απεργία διαρκείας και την αναρχία!
Είμαστε σε πόλεμο!

πηγή