Λονδίνο: Δράση αλληλεγγύης στα συντρόφια που διώκονται για την υπόθεση του Επαναστατικού Αγώνα

Το απόγευμα του Σαββάτου 1.12.2012, διάφορα αναρχικά συντρόφια από σκόρπια σημεία της γκρίζας μητρόπολης συναντήθηκαν στο νότιο Λονδίνο για να στείλουν ένα μήνυμα αλληλεγγύης στους διωκόμενους και στις διωκόμενες της υπόθεσης του Επαναστατικού Αγώνα στην Αθήνα.

Γιγαντοπανό που γράφει «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ» κρεμάστηκε έξω απ’ τον όγδοο όροφο του Κολεγίου Επικοινωνίας του Λονδίνου (LCC). Επίσης, μοιράστηκαν σε κόσμο πολλά φυλλάδια, που περιέχουν τα λόγια των τριών μελών του Επαναστατικού Αγώνα, ένα σινιάλο αλληλεγγύης στ’ άτομα που δικάζονται στο τρομοδικείο Κορυδαλλού, καθώς και σκέψεις ενάντια στην κρατική τρομοκρατία στην Ελλάδα και παντού.

Ακολουθεί ένα από τα κείμενα του μοιράσματος των συντρόφων:

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ

«[…] Τι σημαίνει να εκφράζεις επαναστατική αλληλεγγύη; Βασικά η απάντηση δεν είναι και τόσο δύσκολη.

Η αλληλεγγύη έγκειται στη δράση. Δράση που πηγάζει απ’ το ατομικό εγχείρημα του καθενός και της καθεμιάς, που πραγματώνεται με συνέπεια και περηφάνια επίσης, ιδίως σε καιρούς όπου ακόμα και η δημόσια έκφραση των ιδεών μας μπορεί ν’ αποβεί επικίνδυνη. Εγχείρημα που εκφράζει αλληλεγγύη με χαρά στο παιχνίδι της ζωής, που πάνω απ’ όλα μας απελευθερώνει, καταργεί την αλλοτρίωση, την εκμετάλλευση, την πνευματική φτώχεια, ανοίγοντας μπροστά μας ατέρμονους χώρους αφιερωμένους στον πειραματισμό και στην αέναη δραστηριότητα του νου σ’ ένα σχέδιο δράσης που αποσκοπεί να πραγματωθεί μέσα απ’ την εξέγερση.

Εγχείρημα που δεν είναι στενά συνυφασμένο με την καταστολή που έχει πλήξει τα συντρόφια μας, αλλά συνεχίζει να εξελίσσεται, κι έτσι να αυξάνει την κοινωνική ένταση, σε σημείο που να την κάνει να εκραγεί τόσο δυνατά, ώστε τα τείχη των φυλακών να συντριβούν μονομιάς.

Ένα σχέδιο δράσης που καθίσταται σημείο αναφοράς και κίνητρο για φυλακισμένα συντρόφια, που με τη σειρά τους είναι ένα σημείο αναφοράς για κάθε εγχείρημα. Η επαναστατική αλληλεγγύη είναι το μυστικό που γκρεμίζει όλα τα τείχη, εκδηλώνοντας αγάπη και λύσσα μαζί, την ίδια στιγμή, ως εξέγερση του καθενός και της καθεμιάς εναντίον του Κεφαλαίου και του κράτους».
Ντανιέλα Καρμινιάνι

Είναι καιρός να οργανωθούμε, για να επιτεθούμε και να λευτερωθούμε!

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ: ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΕΧΘΡΟ!