Λίμα, Περού: Εκδήλωση για τον Μαύρο Φλεβάρη

Οικοδόμηση απελευθερωμένων χώρων μέσα απ’ την αναρχία… κι επειδή δεν θα μας έρθει εξ ουρανού, ας το κουβεντιάσουμε με γεμάτο στομάχι

Αυτή η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο του διεθνούς καλέσματος αλληλεγγύης στους απελευθερωμένους χώρους και στις καταλήψεις του πλανήτη Γη. Μια εκδήλωση που μας οικουμενοποιεί, μιας και η αλληλεγγύη σημαίνει επίσης να συνεχίζεις τον πόλεμο στην επικράτεια του κράτους που σου έλαχε να γεννηθείς, έτσι προπαγανδίζουμε τη συνολική απελευθέρωση σε όλους τους τόπους αυτού του παγκοσμιοποιημένου κόσμου.

Χώροι απελευθερωμένοι, γιατί τους οικοδομούμε στη βάση νέων μορφών σχέσεων, χωρίς ιεραρχίες μήτε πολιτικούς αστέρες κι αρχηγούς· εδώ όλοι κι όλες είμαστε άτομα ισότιμα, αλλά όχι όμοια, αφού διατηρούμε τις διαφορετικότητές μας, κι αυτό μας χαρίζει ποικιλομορφία και ιδιαιτερότητα. Με αυτή την πρωτοβουλία παροτρύνουμε στην προπαγάνδιση νέων εμπειριών, ανατρέχοντας στα βιώματα του παρελθόντος, ανακτώντας τη μνήμη, αλλά όχι από μία οπτική νοσταλγίας αλλά, αντίθετα, με καταστρεπτικό-δημιουργικό ενθουσιασμό.

Χαιρετισμούς, και ζήτω η αναρχία! (μακριά απ’ τον υπολογιστή σου)

Σημείωση: Η εκδήλωση ήταν προγραμματισμένη για τις 9 του μήνα, αλλά λόγω κωλυμάτων με το χώρο τη μεταφέραμε για τις 16 Φλεβάρη 2013.

Για κάθε ένα εγχείρημα που μας καταστρέφουν, θα πρέπει να ξεπηδάνε δυο καινούργια ανά την υδρόγειο.

Για κάθε ένα φυλακισμένο συντρόφι, οι δράσεις μας θα πρέπει να μιλάνε από μόνες τους.

marea rebelde