Γουαγιακίλ, Εκουαδόρ: Απόγευμα αντιπληροφόρησης για έναν Μαύρο Φλεβάρη

Εκδήλωση αντιπληροφόρησης για τους κατειλημμένους χώρους και τους αναρχικούς ομήρους – (Εικόνα παρμένη από την εξεγερσιακή σελίδα του Actforfreedomnow:) Η αλληλεγγύη μας είναι αδιαπραγμάτευτη – (Αναρχικό πανό:) Να μην καταστρέψει ο φόβος την αλληλεγγύη - Η αλληλεγγύη να καταστρέψει κάθε εγκλεισμό!
Εκδήλωση αντιπληροφόρησης για τους κατειλημμένους χώρους και τους αναρχικούς ομήρους – (Εικόνα παρμένη από την εξεγερσιακή σελίδα του Actforfreedomnow:) Η αλληλεγγύη μας είναι αδιαπραγμάτευτη – (Αναρχικό σύνθημα στο Περού:) Να μην καταστρέψει ο φόβος την αλληλεγγύη – Η αλληλεγγύη να καταστρέψει κάθε εγκλεισμό!

Σε αλληλεγγύη στους αναρχικούς κατειλημμένους χώρους και στα αιχμάλωτα συντρόφια ανά τον κόσμο, από την πόλη Γουαγιακίλ του Εκουαδόρ θέλουμε να προεκτείνουμε το αληθινό και συνεκτικό νήμα που γνέθει η ακρατική αλληλεγγύη, οργανώνοντας σε αυτή την περίπτωση μία εκδήλωση στο πλαίσιο της διεθνούς καμπάνιας για έναν Μαύρο Φλεβάρη.

Οι θεματικές θα είναι:

– Ενημερωτικό βίντεο για την κατάσταση των αιχμάλωτων συντρόφων στη Βολιβία (Χένρυ και Κρούδο)

– Ειδήσεις και φωτογραφικό υλικό σχετικά με τις κατασταλτικές επιχειρήσεις εναντίον των αναρχικών χώρων ανά τον κόσμο και των μαχόμενων συντρόφων που κρατούνται όμηροι (θα παρουσιαστούν οι περιπτώσεις του ανυποχώρητου Μάρκο Καμένις και των συντρόφων από Μεξικό, Χιλή, Βολιβία, Ελλάδα και αλλού)

– Συζήτηση αναφορικά με τη στάση που καλούμαστε να επιλέξουμε ή να απορρίψουμε απέναντι στα κατασταλτικά χτυπήματα

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 15 Φλεβάρη 2013 στο κοινοτικό πολιτιστικό κέντρο Equidad, από τις 17.30 η ώρα ακριβώς, και θα περιλαμβάνει πωλητήριο-ανταλλακτήριο αναρχικού υλικού, συλλογική κουζίνα βέγκαν για την οικονομική ενίσχυση φυλακισμένων αγωνιστών, όπως και λοταρία αλληλεγγύης.

Για την προπαγάνδιση της αναρχικής αλληλεγγύης
Για μια νέα προοπτική αγώνα και πράξης
Για έναν Μαύρο Φλεβάρη

Ζήτω η αναρχία!

Για κάθε ένα εγχείρημα που μας καταστρέφουν, θα πρέπει να ξεπηδάνε δυο καινούργια ανά την υδρόγειο. Για κάθε ένα φυλακισμένο συντρόφι, οι δράσεις μας θα πρέπει να μιλάνε από μόνες τους.

πηγή