Ιταλία: Κείμενο των Νικόλα Γκάι και Αλφρέντο Κόσπιτο από τη φυλακή της Φερράρα

Μια συνωμοτική αγκαλιά σε όλους τους αναρχικούς της πράξης.

Πάνε έξι μήνες από τότε που τέσσερις παλιάτσοι με τηβέννους και οι ένστολοι λακέδες τους μας απήγαγαν. Έξι μήνες που μονάχα ενδυνάμωσαν το μίσος μας απέναντι στο κράτος και στην εξουσία, και την αποφασιστικότητά μας να συνεχίσουμε να μαχόμαστε για την καταστροφή τους. Ήμαστε και παραμένουμε πεπεισμένοι ότι αυτό που χρειάζονται πάνω απ’ όλα οι αναρχικοί κρατούμενοι είναι η ζεστασιά της λύσσας εκείνων που συνεχίζουν να επιτίθενται.

Κάθε φορά που ακούμε τον ήχο της πόρτας του κελιού «μας» που κλειδώνει, αυτή η πεποίθηση μεγαλώνει. Δεν μπορούμε καν να περιγράψουμε τη χαρά και τη δύναμη που νιώθουμε όποτε μαθαίνουμε τα νέα κάποιας επίθεσης, όποτε αφουγκραζόμαστε την ηχώ του δυναμίτη που θρυμματίζει την γκριζάδα της κοινωνικής ειρήνης.

Θέλουμε να εκφράσουμε, με όλη μας τη δύναμη, την αγάπη και τη συνωμοτική εγγύτητα που αισθανόμαστε για τα συντρόφια που σαμποτάρανε τραπεζικά ΑΤΜ στο Μιλάνο σε ένδειξη αλληλεγγύης στο πρόσωπό μας. Το ίδιο ισχύει και για τ’ αδέρφια του ινδονησιακού πυρήνα «Μονάδα Οργής-Διεθνής Συνωμοσία για την Εκδίκηση-ΑΑΟ/ΔΕΜ», και τ’ αδέρφια μας του χιλιανού «Εξεγερσιακού αντεξουσιαστικού πυρήνα Παναγιώτης Αργυρού-ΑΑΟ/ΔΕΜ». Μια αγκαλιά αλληλεγγύης επίσης στ’ αδέρφια μας του «Αλώβητου Πυρήνα Εκδίκησης-ΑΑΟ/ΔΕΜ», που στην Ελλάδα έδωσε ένα υπέροχο παράδειγμα του τι σημαίνει αλληλεγγύη προς τους αιχμαλώτους.

Φυσικά, θέλουμε να αγκαλιάσουμε κι όλα εκείνα τα συντρόφια που ανώνυμα, ή δίνοντας ένα όνομα στην ανταρσία τους, ή χαρίζοντας ζωή στο διεθνές εγχείρημα της ΑΑΟ/ΔΕΜ συνεχίζουν να τροφοδοτούν και να κάνουν πράξη το όνειρο της καταστροφής του κράτους και του Κεφαλαίου, το όνειρο μιας ελεύθερης και άγριας ζωής.

Συνεχίστε, συντρόφισσες και σύντροφοι: ένας ολόκληρος κόσμος περιμένει να τον κατεδαφίσουμε!

Μια αγκαλιά αλληλεγγύης στην αδερφή και στους αδερφούς μας της ΣΠΦ πρώτης περιόδου/FAI-IRF: το πρόταγμά σας μας δίνει ελπίδα!

Ζήτω η άμεση δράση! Ζήτω η νέα αναρχία!
Νικόλα και Αλφρέντο

Για επικοινωνία με τους συντρόφους:
Nicola Gai – Alfredo Cospito, C.C. Via Arginone 327, IT-44122 Ferrara, Ιταλία

πηγή

Η μετάφραση στα ελληνικά έγινε από τα φυλακισμένα μέλη της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς/Άτυπη Αναρχική Ομοσπονδία-Διεθνές Επαναστατικό Μέτωπο (ΣΠΦ/FAI-IRF)