Λίμα, Περού: Κάλεσμα για την 1η Γιορτή Αναρχικού Βιβλίου

Προς όλα τα συντρόφια, όλους τους γνωστούς και φίλους, αλλά και τ’ άτομα που θα γνωρίσουμε στην πορεία:

Την 1η και 2η Φλεβάρη 2014 θα πραγματοποιηθεί στη Λίμα του Περού η 1η Γιορτή Αναρχικού Βιβλίου/Αναρχικής Προπαγάνδας. Εμπνεόμενοι από τις διάφορες συγγενικές σε μας πρωτοβουλίες για την οικοδόμηση ελευθεριακών χώρων σε ποικίλα σημεία του πλανήτη, αλλά εκκινούμενοι κι απ’ την ανάγκη μας να συνεχίσουμε να δημιουργούμε αντεξουσιαστικές δομές σ’ αυτή την πόλη, αποφασίσαμε να βάλουμε μπρος αυτό το εγχείρημα.

Πρόκειται για μια απόπειρα που φιλοδοξεί να δώσει ώθηση στην ανάπτυξη των διάφορων πολιτιστικών εργαλείων του ακρατικού ιδεώδους, είτε πρόκειται για βιβλία, ταινίες, περιοδικά, δίσκους μουσικής είτε για συζητήσεις, θεατρικές ομάδες, όπως και στο ξετύλιγμα ενός μεγάλου εύρους εκφράσεων που αποτελούν τμήμα της ιστορίας του αναρχικού κινήματος, και μιας ολόκληρης δέσμης γνώσεων στην κατεύθυνση της απεμπόλησης του παρόντος ιεραρχικού συστήματος στην ιστορία, στην εκπαίδευση, στην τέχνη κ.τ.λ.

Χωρίς παραπάνω λόγια, σας καλούμε να συμμετάσχετε σε αυτό το εγχείρημα με όποιον τρόπο θελήσετε, μιας και αυτήν τη γιορτή θα τη σηκώσουμε όλοι κι όλες μας μαζί, με την ανταλλαγή εμπειριών και γνώσεων να μας εμπλουτίζουν εξίσου όλους κι όλες.

Το σχετικό ιστολόγιο θα είναι ενεργό μετά την πρώτη βδομάδα του Γενάρη. Προς το παρόν, για επικοινωνία και περαιτέρω πληροφορίες υπάρχει η ηλεκτρονική μας διεύθυνση: feriaanarquistalima@riseup.net