ΗΠΑ: Λευτεριά στον Marius Jacob Mason!

7 Ιούλη 2014

Θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε ότι ο Μάριους Τζέικομπ Μέισον παύει πλέον να χρησιμοποιεί τ’ όνομα Μαρί, και επιθυμεί ν’ αναφέρεται με αντωνυμίες αρσενικού γένους. Μαζί μ’ εμάς, ελπίζουμε να στηρίξετε κι εσείς τον Μάριους σε αυτήν τη μετάβαση, η οποία αναμφίβολα θα ’ναι μία επιπλέον πρόκληση στο πλαίσιο του συστήματος εγκλεισμού. Μέχρι να γίνει και νομικά η αλλαγή του ονοματεπωνύμου του, κάθε αλληλογραφία προς τον κρατούμενο Μάριους θα πρέπει ν’ αποστέλλεται μ’ ένδειξη «προς Marie Mason» στο φάκελο. Αυτό ισχύει επίσης για συνεισφορές οικονομικής ενίσχυσης.

Γράψτε στον Μάριους το προσεχές διάστημα! Οι αλληλέγγυες και φιλικές επιστολές κάνουν όλη τη διαφορά στην καθημερινότητά του.

Marie Mason #04672-061
FMC Carswell, Federal Medical Center
P.O. Box 27137, Fort Worth, TX 76127 (USA/ΗΠΑ)

Όλα τα γράμματα θα πρέπει να ’ναι γραμμένα εξ ολοκλήρου στ’ αγγλικά.

Ακολουθεί ένα απόσπασμα από τοποθέτηση της Moira Meltzer-Cohen, μιας εκ των συνηγόρων του Μάριους, που διαβάστηκε σε πρόσφατη εκδήλωση αλληλεγγύης η οποία διοργανώθηκε απ’ τον Αναρχικό Μαύρο Σταυρό Νέας Υόρκης:

«Η μετάβαση δεν ήταν κι ούτε πρόκειται να ’ναι εύκολη για τον Μάριους, όσο βρίσκεται κρατούμενος σ’ ένα απ’ τα ειδεχθέστερα μέρη του συστήματος φυλακών των ΗΠΑ. Ωστόσο μπορούμε να κάνουμε αυτήν τη διαδικασία λίγο ευκολότερη, στηρίζοντας την έμφυλη ταυτότητά του, χρησιμοποιώντας αρσενικές αντωνυμίες και το σωστό του όνομα όταν αναφερόμαστε στο πρόσωπό του, γράφοντας στον ίδιο και σε άλλα τρανς άτομα, παρέχοντάς τους ουσιαστική κοινωνική στήριξη καθώς και οικονομική ενίσχυση σε σχέση με νομικές μάχες και ιατρικές ανάγκες τόσο εντός όσο και εκτός των τειχών».

Περισσότερα στο supportmariusmason.org
Πηγή: anarchistnews.org