Σαντιάγο: Έκρηξη στο κεντρικό πολυκατάστημα του Coopercarab, συνεταιρισμού καταναλωτών καραμπινιέρων Χιλής, την 1η Ιούλη

Ενάντια στα όσα ψευδώς διασπείρουν τα μέσα παραπληροφόρησης, πως τάχα ο μηχανισμός ήταν μια βόμβα θορύβου, ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ότι το «δωράκι» που τοποθετήσαμε ήταν μια εμπρηστική βόμβα, ένας συνδυασμός εύφλεκτου υλικού μ’ ένα χημικό πυροκροτητή που θα προκαλούσε την πολυπόθητη φωτιά.

Όταν επιλέγουμε να επιτεθούμε στην καταραμένη/αποκρουστική μπατσαρία έχουμε κατά νου στάνταρ πράγματα, να χτυπήσουμε διάνα στο στόχο, κι αν δεν καταφέραμε αυτό που προσδοκούσαμε, δηλαδή μια καταστροφική φωτιά, την ολοκληρωτική αποτέφρωση αυτού του κέντρου κατανάλωσης για καραμπινιέρους, ξέρουμε ωστόσο πως τους υπενθυμίσαμε για άλλη μια φορά ότι δε θα τους αφήσουμε σε ησυχία, πως θ’ αποτελούν πάντοτε στόχο επίθεσης όσων αποφασίσαμε να ανακτήσουμε τη ζωή μας μέσα απ’ τον αγώνα.

Την μπατσαρία τη ΜΙΣΟΥΜΕ από πάντα, κι είμαστε βαθιά πεπεισμένοι πως άλλος δρόμος από την επίθεση και την άμεση δράση δεν υπάρχει, ένας δρόμος δίχως επιστροφή στον οποίο είμαστε ταγμένοι και θα πορευτούμε χίλιες φόρες και άλλες τόσες.

Θέλουμε να εντάξουμε αυτή την ενέργεια στο πλαίσιο αλληλεγγύης και στήριξης στους συντρόφους Χουάν, Μαρσέλο και Φρέντυ, μετά την ανακοίνωση των εξοντωτικών ποινών που τους επέβαλε αυτή η γαμημένη κοινωνία. Δε σας πιστεύουμε! Δε θέλουμε να ’μαστε μέρος του θεάματός σας! ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΙΩΝΙΑ ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΕΣ! Μπορείτε να ρίχνετε τις ποινές και καταδίκες της κολάσεως, αλλά να ξέρετε ότι θα επιστρέφουμε από το πυρ το εξώτερο και θα κατορθώνουμε όσα δε βάζει ο νους σας!

Δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε το αγαπημένο μας συντροφάκι, τη Σολ, που συνεχίζει να μας δείχνει πως όπου και να βρίσκεται είναι ικανή να παραμένει μια αδάμαστη εξεγερμένη λάτρης της λευτεριάς· μια δυνατή αγκαλιά γι’ αυτήν και την ανυποχώρητη οικογένειά της, πολύ κουράγιο, πολλή δύναμη.

Ποτέ δεν περιττεύει να στείλουμε επίσης πολλή δύναμη στα συντρόφια στο δρόμο, να επιτεθούμε στους εχθρούς χωρίς φόβο, γιατί είμαστε ικανοί για όλα!

ΖΗΤΩ Η ΑΝΑΡΧΙΑ, Η ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΟΣ!

Αδέρφια Άνγκρυ, πάνκη Μάουρι, ζείτε σε κάθε βήμα ανταρσίας. Στέλνουμε ακόμη χαιρετισμούς στον Ντιέγο Ρίος, που συνεχίζει να ξεφτιλίζει την εξουσία. Αλληλεγγύη στα φυγόδικα συντρόφια!

στα ισπανικά