Ηνωμένο Βασίλειο: Αυτοπαρουσίαση του ABC Hurricane

Θερμούς χαιρετισμούς,

Είμαστε ο Αναρχικός Μαύρος Σταυρός Τυφώνας, μια ομάδα του Αναρχικού Μαύρου Σταυρού με βάση στο Ηνωμένο Βασίλειο που στηρίζουμε αγωνιζόμενους αιχμαλώτους.

Ονομάσαμε την ομάδα ABC Hurricane, προκειμένου να αποφύγουμε συγκεκριμένο γεωγραφικό προσδιορισμό και να είμαστε προσβάσιμοι σε οποιονδήποτε, οπουδήποτε κι αν βρίσκεται στην επικράτεια του Ηνωμένου Βασιλείου ή διεθνώς. Θεωρούμε τους εαυτούς μας κομμάτι του Αναρχικού Μαύρου Σταυρού και της Μαύρης Διεθνούς των Αναρχικών της Πράξης.
Η ομάδα σχηματίστηκε κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Εβδομάδας Αλληλεγγύης σε Αναρχικούς Αιχμαλώτους αυτόν τον Αύγουστο 2014. Αυτή τη βδομάδα αναδεικνύονται οι διάφορες υποθέσεις συντρόφων ανά τον κόσμο, με κάποιες από αυτές να είναι ήδη γνωστές σε μας και με άλλες που τις μάθαμε αυτή τη βδομάδα. Τώρα είναι η ώρα για τους κρατουμένους μας, τις ομάδες του Αναρχικού Μαύρου Σταυρού, τις πρωτοβουλίες αλληλεγγύης, τα μέσα αντιπληροφόρησης και τις ομάδες άμεσης δράσης να οργανωθούμε, εκφράζοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη μας και την επιθυμία να δούμε όλες τις φυλακές να γκρεμίζονται. Πιστεύουμε πως η αλληλεγγύη δεν είναι μονάχα οικονομική ενίσχυση ή φιλανθρωπική δικτύωση αλλά πως θα έπρεπε να έχει επίσης ένα χαρακτήρα δράσης και επίθεσης ενάντια στο υπάρχον.

Όλα τα άτομα στην ομάδα μας έχουν εμπλακεί στο έργο της αλληλεγγύης σε κρατουμένους εδώ και πολλά χρόνια αλλά τώρα θελήσαμε να σπρώξουμε την πορεία αυτής της ομάδας παραπέρα. Δεν αναγνωρίζουμε κάποια διαφορά ανάμεσα στους κοινωνικούς και πολιτικούς κρατούμενους σε αγώνα, σχεδόν όλοι οι κρατούμενοι είναι πολιτικοί σε αυτή την κατάσταση. Είμαστε για τον ταξικό πόλεμο αλλά είμαστε επίσης για την καταστροφή των φυλακών και του πολιτισμού.

Κατά τη διάρκεια των ερχόμενων εβδομάδων θα δημιουργήσουμε και θα αναρτήσουμε εικόνες, εκδόσεις και κείμενα, και ανυπομονούμε να επικοινωνήσουμε με εξεγερμένους εντός κι εκτός των τειχών, καθώς και με όποιον επιθυμεί να στηρίξει τους αιχμαλώτους μας.

Αναρχικός Μαύρος Σταυρός Τυφώνας
abc-hurricane (at) riseup (dot) net

μέσω 325