ΗΠΑ: Αλληλεγγύη στον αναρχικό κρατούμενο Μάικλ Κιμπλ

Στις 27 Αυγούστου 2014 πιάστηκα στα χέρια με άλλον κρατούμενο, και με έχωσαν στην απομόνωση όπου πιθανόν να παραμείνω για ένα χρόνο.

Τέλος πάντων, όσο είμαι στην απομόνωση χρειάζομαι τη στήριξη όλων σας. Χρειάζομαι απ’ όλους κι όλες σας να σιγουρέψετε πως δεν θα μείνω αδρανής (πλήξω), στέλνοντάς μου ριζοσπαστικές εφημερίδες, ενημερωτικά δελτία, περιοδικά, γράμματα και γραμματόσημα.

Το θέμα με την απομόνωση είναι πως έχει σχεδιαστεί για να προκαλεί πόνο κι οδύνη, αλλά μπορεί επίσης να μετατραπεί σε ένα σχολείο και τόπο αντίστασης. Όλοι θέλουνε να έχουνε κάτι να διαβάζουνε για να απασχολούν το μυαλό τους και να μη βαριούνται, γι’ αυτό είναι η κατάλληλη στιγμή να αποσταλεί έντυπο υλικό γνωρίζοντας πως θα διαβαστεί. Στο γενικό πληθυσμό της φυλακής, οι κρατούμενοι κολλάνε ο καθένας με τα δικά του, είτε πρόκειται για σπορ, ντρόγκες, παρτούζες, τηλεόραση κ.λπ., κι έτσι δεν έχουν καθόλου χρόνο ή όρεξη να διαβάσουν κάτι που αμφισβητεί τη νόρμα.

Ο πόλεμος συνεχίζεται!
Γαμήστε το κράτος!
Αναρχία τώρα!

Παράκληση να μη στείλετε βιβλία, μιας και στην απομόνωση της φυλακής Χόλμαν επιτρέπονται μονάχα βιβλία θρησκευτικού περιεχομένου. Περιοδικά, ενημερωτικά δελτία, εφημερίδες και μπροσούρες είναι κομπλέ. Έντυπο υλικό, επιστολές και γραμματόσημα μπορούν να σταλούν στον Μάικλ στην ακόλουθη διεύθυνση:

Michael Kimble
138017 / K-9
3700 Holman Unit
Atmore, AL 36503, USA

πηγή: anarchy live
σχετικά με τον Μάικλ Κιμπλ: 1, 2