Επικοινωνία

Για συνεισφορά μεταφράσεων, επιμέλειας-διορθώσεων και/ή πρωτότυπου υλικού προς δημοσίευση, όπως ενημερώσεις από το δρόμο, ανταποκρίσεις από δράσεις, αναλήψεις ευθύνης, κείμενα φυλακισμένων ή διωκόμενων συντρόφων, καλέσματα, μπροσούρες, άρθρα γνώμης, κ.ά.: contrainfo(at)espiv.net

Ιταλία: Επίθεση σε καθολική εκκλησία στο Μιλάνο

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΝΣΦΟΒΙΑ (φωτ. από Βερολίνο)

Η 20ή Νοέμβρη είναι η διεθνής ημέρα μνήμης για όσες κι όσους δολοφονήθηκαν επειδή ήταν τρανσέξουαλ. Φέτος ο αριθμός δολοφονημένων διεμφυλικών που καταγράφηκαν ανά τον κόσμο ανήλθε σε 226 άτομα.

Αποφασίσαμε να επιτεθούμε σε μια καθολική εκκλησία γιατί αποτελεί σύμβολο της τρανσφοβικής καταπίεσης. Η βία που βιώνουν τα τρανς άτομα είναι απόρροια της ηθικής και των έμφυλων κανόνων της Εκκλησίας.

Τη νύχτα της 20ής Νοέμβρη 2014 βάλαμε στο στόχαστρο τη βασιλική του Σαν Πάολο επί της οδού Ασμάρα 2. Μπλοκάραμε με κόλλα τις κλειδαριές των διαφόρων εισόδων, πετάξαμε ροζ μπογιά στην πρόσοψη, και στην κύρια πόρτα γράψαμε: «20/11 ΝΥΧΤΑ ΤΗΣ ΤΡΑΝΣ ΕΚΔΙΚΗΣΗΣ».

Να επιτεθούμε στις εκκλησίες!
Εκδίκηση δεν είναι μονάχα ενθύμηση!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>