Βαρκελώνη: Εμπρησμός σε αλληλεγγύη στον κρατούμενο απεργό πείνας José Antúnez Becerra

[10 Μάρτη 2015]

Μερικές μέρες πριν από τη βδομάδα αλληλεγγύης στον απεργό πείνας Χοσέ Αντούνεθ Μπεθέρρα πυρπολήσαμε ένα ΑΤΜ στην πόλη της Βαρκελώνης.

Ο Αντούνεθ Μπεθέρρα μετρά παραπάνω από 40 χρόνια στέρησης της ελευθερίας του στα μπουντρούμια του κράτους, πάντοτε εξεγειρόμενος εντός των τειχών. Για τη συμμετοχή του στην εξέγερση του 2004 στη φυλακή του Κουάτρο Καμίνος καταδικάστηκε σε 19 χρόνια. Δεκαεννιά χρόνια γιατί εξεγέρθηκε εναντίον των βασανιστηρίων στα οποία υπόκεινται καθημερινά οι κρατούμενοι.

Νιώθουμε βαθιά απέχθεια και οργή για όλους τους δημοκρατικούς θεσμούς που επιδιώκουν να «ζούμε» μονίμως υποταγμένοι στους γαμημένους νόμους τους. Με λύσσα και φωτιά στέκουμε ενεργά αλληλέγγυοι/-ες στο γενναίο αγώνα του Αντούνεθ, που βρίσκεται σε απεργία πείνας από τις 23 Γενάρη 2015, λέγοντας πως είναι μέχρι τη λευτεριά ή μέχρι το θάνατο. Παραμένουμε σε επιφυλακή και τον θέλουμε λεύτερο στους δρόμους.

Για την όξυνση της αναρχικής αντεπίθεσης ενάντια σε όλα τα κράτη, στις φυλακές τους και στα τσιράκια τους. Να εκραγεί η αντεξουσιαστική οργή στους δρόμους και να φουντώσει η αλληλεγγύη.

Λευτεριά στους/στις κρατούμενους/-ες.

Φωτιά στις φυλακές.

Ενάντια σε κάθε εξουσία.