Σαντιάγο: Χαρτοπανό αλληλεγγύης για τις απεργίες πείνας στις ελληνικές φυλακές

Τίποτα δεν τελείωσε, όλα συνεχίζονται. Από τη Χιλή ως την Ελλάδα – Αλληλεγγύη στη Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
Διεθνιστική αλληλεγγύη στους/στις απεργούς πείνας στην Ελλάδα
Εξεγερτική αλληλεγγύη στους/στις αιχμάλωτους/-ες πολέμου – Λευτεριά στην Αγγελική Σπυροπούλου!

Στο πλαίσιο των διάφορων απεργιών πείνας που πραγματοποιούνται στις ελληνικές φυλακές από τις 2 Μάρτη 2015, εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας με αυτή την ελάχιστη χειρονομία προπαγάνδας στους δρόμους του Σαντιάγο.

Δείχνουμε την αλληλεγγύη μας άνευ όρων σε όλα τα έγκλειστα συντρόφια που συνεχίζουν τον πόλεμο μέσα απ’ τις φυλακές, δίχως να μετανιώνουν στο παραμικρό για τις αποφάσεις τους κι επιδιώκοντας να διαδώσουν την αντεπίθεση από την παρούσα συνθήκη αιχμαλωσίας στην οποία βρίσκονται.

Επί της παρούσης διάφοροι κρατούμενοι έχουν κατέβει σε απεργία πείνας ενάντια στις προελάσεις της καταστολής, συμπεριλαμβανομένων των φυλακών τύπου Γ. Από την πλευρά τους, τα συντρόφια της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς-Πυρήνας Φυλακής όπως και η συντρόφισσα Αγγελική Σπυροπούλου, που συνελήφθη πρόσφατα, έχουν ξεκινήσει μια απεργία πείνας μέχρι θανάτου απαιτώντας την απελευθέρωση συγγενών και φίλων, προφυλακισμένων [δύο εξ αυτών] στο πλαίσιο της πρόσφατης εκδικητικής στρατηγικής από πλευράς του κράτους.

Η καταστολή χτυπά επίσης τα συγγενικά και φιλικά περιβάλλοντα· το ’χουμε δει να συμβαίνει στις διάφορες μπούκες σε σπίτια συγγενών την ώρα που είναι να εκτελεστεί κάποιο ένταλμα σύλληψης εναντίον συντρόφων, όπως επίσης κατά τη διάρκεια της δίκης στην οποία καταδικάστηκαν σε πολυετείς ποινές οι σύντροφοι της Υπόθεσης Σεκιούριτι, όπου ενέπλεξαν τη μητέρα του συντρόφου Χουάν Αλίστε σε μια υποτιθέμενη απόπειρα απόδρασης. Η καταστολή πολύ απλά δεν έχει κανέναν κώδικα μήτε όριο.

Για την άμεση απελευθέρωση των συγγενικών και φιλικών προσώπων της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς.

Να διαδώσουμε την αγκιτάτσια και την αλληλεγγύη στους/στις αδάμαστους/-ες εντός των κλουβιών σε οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη κι αν βρίσκονται.

Τίποτα δεν τελείωσε, όλα συνεχίζονται… από τη Χιλή μέχρι την Ελλάδα.
Κρατούμενοι/-ες στο δρόμο. Δρόμο για την εξέγερση.

Μάρτης 2015, Σαντιάγο, Χιλή.