Σαπόπαν, Μεξικό: Επίθεση στο βιομηχανικό σύμπλεγμα WEST PLAZA PARK

Κι έτσι λίγο λίγο βρεθήκαμε βουτηγμένοι σ’ αυτή τη ζούγκλα από άσφαλτο που παράγει η πρόοδος ενός συστήματος σε παρακμή, το οποίο διαιωνίζεται από κάποιους λίγους που νομίζουν πως είναι αφέντες του κόσμου, που σιγά σιγά ρημάξανε κι ακόμη και τώρα συνεχίζουν να ισοπεδώνουν την άγρια φύση αποζητώντας την κυριαρχία. Απέναντι σ’ αυτή την κατάσταση απευθύνουμε ένα κάλεσμα άμεσης δράσης προκειμένου να φρενάρουμε τις μηχανές τους που κατασπαράζουν τόπους όπως το δάσος της Πριμαβέρα.

Σε όλους αυτούς που επιχειρούν εναντίον της άγριας φύσης κι εναντίον των ζωών μας λέμε πως δεν πρόκειται να σταματήσουμε μέχρι να τους δούμε να καταστρέφονται. Μόλις ξεκινήσαμε, και πάμε γι’ άλλα, κι αν σήμερα ήταν τα μηχανήματά τους αυτά που πυρπολήθηκαν, αύριο μπορεί να είναι η ζωή όσων απαιτούν την καταστροφή και το ξεπάτωμα της φύσης· δεν μας ενδιαφέρει να συνδιαλαγούμε και να συνθηκολογήσουμε με τις Αρχές τους, δεν θέλουμε τη δωρεά μικρών χώρων που εσείς ονομάζετε φυσικά καταφύγια ή προστατευόμενες περιοχές, δεν θέλουμε δάση-ψίχουλα, δεν θα μπούμε σε διάλογο για την κλεμμένη λευτεριά μας. Βαρεθήκαμε να υπομένουμε όπως συμβαίνει εδώ και 500 χρόνια, τώρα είναι η δικιά μας η ώρα και περνάμε στην αντεπίθεση, δεν πρόκειται να κάτσουμε με σταυρωμένα τα χέρια βλέποντας να καταστρέφουν τη γη και, μαζί μ’ αυτήν, τη χλωρίδα και την πανίδα.

«Είμαστε λύκοι που κυνηγούν τα θηράματά τους, κι αυτά τα θηράματα είστε και θα είστε πάντοτε εσείς»

Τα ξημερώματα της 15ης Ιούνη επιτεθήκαμε στο εργοτάξιο του WEST PLAZA PARK, μελλοντική ζώνη βιομηχανικών αποθηκών και εγκαταστάσεων. Αυτό το πρότζεκτ κατασκευάζεται δίπλα στο δάσος της Πριμαβέρα, οικοσύστημα που απειλείται απ’ την ανέγερση οικιστικών συγκροτημάτων και έργων υποδομών. Η αναγκαιότητα για υπεράσπιση της συγκεκριμένης περιοχής γίνεται εμφανής τη στιγμή που η ισχνή προάσπισή της περιορίζεται σε αμφιλεγόμενες και άνευρες εκστρατείες.

Με αυτόν τον τρόπο αναλαμβάνουμε την ευθύνη για τον εμπρησμό κατασκευαστικών μηχανημάτων, εκσκαφέων, οχημάτων μεταφοράς και βιομηχανικών σωληνώσεων εντός των ορίων της ιδιοκτησίας του WEST PLAZA PARK.

Προτού επιτεθούμε περιμέναμε στο δάσος, με τις πυγολαμπίδες και το φεγγάρι να φωτίζουν τη νύχτα προτού γίνει ένα με τη φωτιά των αγρίων.

Προς υπεράσπιση καθετί αγρίου.

ΛΥΚΟΙ.

πρωτότυπο στα ισπανικά | αγγλικά