Πόλη του Μεξικού: Επίθεση στο Ινστιτούτο Πυρηνικών Επιστημών και στο Κέντρο Υπολογιστικής Έρευνας

Δυο στόχοι χτυπήθηκαν στην Πόλη του Μεξικού πριν το σκοτεινό φεγγάρι:

– Δευτέρα, 5 Οκτώβρη: Κατά τη διάρκεια της νύχτας τοποθετήσαμε έναν αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό στην είσοδο του Ινστιτούτου Πυρηνικών Επιστημών (ICN) του Εθνικού Αυτόνομου Πανεπιστημίου Μεξικού (UNAM), στο κέντρο της Πανεπιστημιούπολης. Την ώρα που οι φύλακες άκουγαν κούμπια, εμείς τρυπώσαμε μέσα στις σκιές και καταφέραμε ν’ αφήσουμε τον μηχανισμό δίχως προβλήματα.

Το ICN είναι το λίκνο των πιο εξεχόντων φυσικών του UNAM και άλλων πανεπιστημίων, που καταπιάνονται επίμονα με την εξέλιξη και τη διαιώνιση του Τεχνολογικού Θανάτου που εύσχημα αποκαλείται «Πυρηνική Επιστήμη».

– Τετάρτη, 7 Οκτώβρη: Τις πρωινές ώρες αφήσαμε ένα βιβλίο-βόμβα στην είσοδο του Κέντρου Υπολογιστικής Έρευνας (CIC), προοριζόμενο για την κοινότητα του Εθνικού Πολυτεχνικού Ινστιτούτου (IPN), στην περιοχή Γκουστάβο Α. Μαδέρο. Την ώρα που οι μπάτσοι της Αστυνομίας Τραπεζών και Βιομηχανιών φυλούσαν το ινστιτούτο, εμείς αφήσαμε ήσυχα και με το πάσο μας το εκρηκτικό δέμα.

Το CIC είναι ένα από τα πιο σημαντικά κέντρα της χώρας με εξειδίκευση στην πληροφορική, στη μηχανική, στην τεχνητή νοημοσύνη και όλα όσα έχουν να κάνουν με την τεχνητοποίηση, ορκισμένη εχθρό της άγριας φύσης. Εντός των εγκαταστάσεών του κρύβονται επίσης μπόλικα διεστραμμένα τεχνο-σπασικλάκια του Εθνικού Συστήματος Ερευνητών (SNI).

Πολεμώντας πλάι σε καθετί άγριο.
Ενάντια στο τεχνολογικό σύστημα.

Οικο-εξτρεμιστικός Κύκλος Τερρορισμού και Σαμποτάζ.

στα ισπανικά | αγγλικά