Αθήνα: Σχετικά με την προληπτική καταστολή παρέμβασης στην παρέλαση του Χαλανδρίου

Το πρωί της 28 Οκτωβρίου, είχε σχεδιαστεί και προταθεί από την αναρχική μαθητική ομάδα “Αντιεκπαιδευτική Επίθεση”, σε κλειστό κάλεσμα, αναρχική – αντιεθνική παρέμβαση στην παρέλαση του Χαλανδρίου, με συνθήματα και τρικάκια.

Στο παρόν κάλεσμα ανταποκρίθηκαν περίπου 25 άτομα, ανάμεσά τους και σύντροφοι/ισσες από το Αντιεξουσιαστικό Στέκι Παντείου (Α.Σ.Π).

Η δράση μπλοκαρίστηκε από τους μπάτσους με αποτέλεσμα να μην υλοποιηθεί.

Συγκεκριμένα, οι σύντροφοι/ισσες έγιναν αντιληπτοί από ασφαλίτες στο σημείο της προκαθορισμένης συνάντησης, έπεσε σήμα και μέσα σε λίγα λεπτά αποκλείστηκαν από: 3 γεμάτα μπατσικά, 2 ασφαλίτικα, 5 δικάβαλες της ΔΙΑΣ και 2 τζιπάκια της ΟΠΚΕ!!!

Ξεκίνησαν με ένα “τυπικό” έλεγχο στοιχείων και στη συνέχεια κατάσχεσαν όλο το υλικό της παρέμβασης. Οι σύντροφοι/ισσες κρατήθηκαν στο σημείο που εντοπίστηκαν, με πρόφαση τη διασταύρωση των στοιχείων τους (για περίπου μία ώρα, στην πραγματικότητα μέχρι το τέλος της παρέλασης), έτσι ώστε να διασφαλίσουν οι μπάτσοι, ότι δεν θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε στην προσχεδιασμένη παρέμβαση.

Τέτοιες πρακτικές μας είναι γνωστές και αναμενόμενες. Ο αναρχικός λόγος, όμως, και δράση δεν καταστέλλονται!!!

Εμείς, ως αναρχικοί/ες, βρισκόμαστε ούτως ή άλλως στην πρώτη γραμμή της επίθεσης ενάντια σε κάθε εξουσία, άσχετα με την εκάστοτε αντιμετώπιση του κρατικού/κατασταλτικού μηχανισμού.

ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ

ΣΚΑΤΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ

Η ΑΝΑΡΧΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΙΘΕΣΗ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΑΧΤΕΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ/ΕΘΝΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΩΝ

Οι σύντροφοι/ισσες της παρέμβασης

Aκολουθούν φωτογραφίες: