Διεθνές κάλεσμα για έναν Μαύρο Δεκέμβρη

Συντρόφισσες/σύντροφοι από διαφορετικές γεωγραφίες και διαδρομές αγώνα, που μοιραζόμαστε τις ίδιες αγωνίες για τη διάχυση της αναρχικής αντεπίθεσης, στηρίζουμε το κάλεσμα για έναν Μαύρο Δεκέμβρη που απεύθυναν αδέρφια αιχμάλωτα στις φυλακές της ελληνικής δημοκρατίας.

Καλούμε στην αναβίωση της μαύρης μνήμης των νεκρών μας κι όλων όσων έπεσαν στη μάχη για την αναρχία και τη λευτεριά.

Καλούμε στην ενεργοποίηση της μαχητικής αλληλεγγύης στα συντρόφια που βιώνουν τον εγκλεισμό ως συνέπεια της ανυποχώρητης στάσης σύγκρουσης ενάντια σε κάθε μορφή εξουσίας, και σε όσες/ους επέλεξαν το δύσβατο μονοπάτι της παρανομίας.

Καλούμε στην παύση του κατακερματισμού των προσπαθειών μας, που από διαφορετικά χαρακώματα του ίδιου πολέμου μπορούν να χτυπήσουν τον εχθρό εκεί που τον πονάει περισσότερο.

Από τις δράσεις αντιπληροφόρησης, μέχρι τις ενέργειες προπαγάνδας με την πράξη, ας κάνουμε αυτό τον μήνα μια ευκαιρία για να συναντηθούμε, να συνωμοτήσουμε και να συγχρονίσουμε με τρόπο άτυπο, διεθνή και εξεγερτικό τις δυνάμεις μας ενάντια στον κόσμο της εξουσίας. Μια ευκαιρία για να αναδείξουμε τα κοινά σημεία μας, αλλά και τις διαφορετικές οπτικές μας σε πνεύμα συντροφικότητας και αλληλοσεβασμού.

ΜΕ ΤΗ ΜΑΥΡΗ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΜΑΣ ΝΑ ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ ΤΑ ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΑ ΜΑΣ ΧΝΑΡΙΑ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΑ ΣΥΝΕΝΟΧΗ ΜΕ ΤΑ ΑΙΧΜΑΛΩΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ

ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ

Αναρχικές/οί εκτός των τειχών για έναν Μαύρο Δεκέμβρη

ισπανικά, αγγλικά, ιταλικά, γαλλικά, πορτογαλικά, γερμανικά, τουρκικά