Μεξικό: Συνθήματα Μαύρου Δεκέμβρη στην Τιχουάνα

Μαύρος Δεκέμβρης
Φωτιά στη φυλακή
Κάρλος Λόπες, δύναμη

Αλληλεγγύη σημαίνει λόγος και δράση, αναρχική προπαγάνδα και πρακτική, καταστροφή, χάος, πολύμορφες επιθέσεις ενάντια στον πολιτισμό, τους νόμους του, τα κτήριά του, την ταχύτητά του, τις αλυσίδες του. Για μας η αλληλεγγύη είναι μαύρη και αποτελεί μια χειρονομία συνενοχής αναμεταξύ αδάμαστων κι ανατρεπτικών ατομικοτήτων.

Ανταποκρινόμενοι/ες στο κάλεσμα για έναν Μαύρο Δεκέμβρη της πράξης, τη νύχτα της πρώτης του Δεκέμβρη πατήσαμε συνθήματα σε κάποιο κτήριο των ρουτινιάρικων ζωών τους στη λεωφόρο Ντίας Ορδάς στην πόλη της Τιχουάνα, στο Μεξικό, και επιβεβαιώνουμε πως θα συνεχίσουμε να βανδαλίζουμε τ’ ακίνητά τους.

Πιστεύουμε πως οι αλληλέγγυες χειρονομίες δε γνωρίζουνε ιεραρχίες, γι’ αυτό και η δικιά μας αποτελεί ένα ειλικρινές μήνυμα σθένους προς όλα τα έγκλειστα, φυγόδικα και πεσόντα συντρόφια ανά τον κόσμο.

Παροτρύνουμε κι άλλες αναρχικές ατομικότητες σε αυτά τα μέρη να εξαπλώσουν την προπαγάνδα και την πράξη του Μαύρου Δεκέμβρη.

Στέλνουμε έναν συνένοχο χαιρετισμό στον Κάρλος Λόπες «Ελ Τσίβο»· όπου και να βρίσκεσαι, σου στέλνουμε δύναμη και μακάρι η εξεγερτική φωτιά να φωτίζει το διάβα σου.

Δεν πρόκειται ποτέ μας να περιμένουμε τις μάζες!

Δεκέμβρης παντού κι αλληλεγγύη οπουδήποτε!

Εξεγερτικός πυρήνας χάους.
Μαύρος Δεκέμβρης. Τιχουάνα, Μεξικό.