Εξάρχεια: Συγκρούσεις 6ης Δεκέμβρη

19.15 Ντου με μολότοφ εναντίον των ΜΑΤ στην οδό Ζαΐμη. Ο κόσμος επιτίθεται από την Στουρνάρη, οι μπάτσοι απαντάνε με κρότου λάμψης. Δεκάλεπτη μάχη.

19.30 Ακούγονται επαναλαμβανόμενες εκρήξεις στους δρόμους των Εξαρχείων. Ελικόπτερο των μπάτσων πετάει από το πρωί πάνω από την περιοχή.

19.45 Ασφαλίτες και ρουφιάνοι των μίντια στη γωνία Τοσίτσα με Ζαΐμη. Πολλοί από αυτούς καταφέρνουν να προσεγγίσουν τη Στουρνάρη, όπου υπάρχει εξεγερμένος κόσμος, και να καταγράψουν με κάμερες και φωτογραφικές.

20.50 Πιτσιρίκια και νεολαίοι πετάνε πετρίδια στους ΜΑΤατζήδες επί της οδού Ζαΐμη. Οι μπάτσοι απαντάνε με δακρυγόνα.

21.50 Νέα επίθεση με πέτρες και μολότοφ από κουκουλωμένους εναντίον των ΜΑΤ στη συμβολή Ζαΐμη και Τοσίτσα. Τις κινήσεις των ΜΑΤατζήδων σε αυτό το σκηνικό καθοδηγούσε ασφαλίτης με μάσκα αντιασφυξιογόνα ολοκέφαλη χρώματος γκρι, με παντελόνι μπεζ.

Ταυτόχρονα, επί της Σουλτάνη αναποδογυρίστηκε όχημα καταμεσής του δρόμου και παραδόθηκε στις φλόγες.

(φωτ.) ασφαλίτες στη διασταύρωση των οδών Τοσίτσα και Ζαΐμη (φωτ.) λαμπαδιασμένο όχημα στην οδό Σουλτάνη6dek.soultani6dek soultani23.00 Σύντροφοι αναφέρουν σύλληψη διαδηλωτή στην οδό Στουρνάρη.

03.10 (7/12) Έφοδος των ΜΑΤ από Τοσίτσα και σύλληψη διαδηλωτή επί της Ζαΐμη. Σχεδόν από τις 2 τα ξημερώματα, οπότε και πραγματοποιήθηκε εμπρηστική επίθεση εναντίον διμοιριών στην Τοσίτσα, οι συγκρούσεις είχαν περιοριστεί. Υπήρχε ωστόσο ακόμα κόσμος που έσπαγε πράγματα στην πλατεία Εξαρχείων και πέριξ.

βίντεο από ALFA TV: