Σαντιάγο: Απειλή τοποθέτησης βόμβας σε γραφεία της δεσμοφυλακής

Κάποιες ατομικότητες θέλουμε να αναφερθούμε σε μια απειλή που είχαμε πραγματοποιήσει πριν κάποιον καιρό, και που για διάφορους λόγους δεν είχαμε αναφέρει μέχρι στιγμής. Ο μπάσταρδος θεσμός της δεσμοφυλακής ήταν ανέκαθεν στο στόχαστρο των ακρατιστών, γι’ αυτό κι εμείς πραγματοποιήσαμε μια απειλή σχετικά με την ύπαρξη ενός εκρηκτικού μηχανισμού σε ένα από τα γραφεία τους που βρίσκονται στο κέντρο του Σαντιάγο. Επιπλέον, πραγματοποιήσαμε κλήση σε ένα ράδιο της εξουσίας ώστε να δημοσιοποιηθεί ζεστή η είδηση ότι «επίκειται εκκένωση», αλλά προς κακή μας έκπληξη η κλήση αποκρύφτηκε.

Πέρα από το γεγονός πως σε αυτή την περίπτωση επρόκειτο για φάρσα, είναι μυστήριο να βλέπει κανείς πως ούτε οι μπάτσοι, ούτε τα συγκεκριμένα γραφεία, ούτε κι ο Τύπος σημαίνουν συναγερμό σε πιθανές προειδοποιήσεις. Δίνει τροφή για σκέψη. Σε κάθε περίπτωση, γράφουμε αυτό το σύντομο κείμενο για να καταστήσουμε σαφές πως αυτό προοριζόταν ως γνέψιμο στους επαναστάτες συντρόφους που αντιμετωπίζουν τη φυλακή αναλαμβάνοντας μια στάση πολέμου μέχρις εσχάτων, και δραττόμαστε της ευκαιρίας για να τους στείλουμε έναν συνωμοτικό χαιρετισμό.

Όσο για τους δεσμοφυλάκους, να φυλάγεστε, μπορεί οι κλήσεις να αποσιωπούνται, αλλά ας σας είναι ξεκάθαρο πως η παρενόχληση εναντίον σας κι εναντίον των γραφείων σας δεν θα σταματήσουν, μην ξεχνάτε πως βαδίζετε στο δρόμο όπως κι εμείς κι ότι οποιαδήποτε μέρα μπορεί να την πέσουμε στα σπίτια σας, στα οχήματά σας όταν βγαίνετε για ψώνια, ή μπορεί να συμβεί και κάποιο ατύχημα στις οικογένειές σας, πίσω απ’ αυτά θα είμαστε εμείς, το αναρχικό χέρι θα είναι υπεύθυνο, μην αμφιβάλλετε γι’ αυτό.

Την επόμενη δε θα μας ξεφύγετε…

Συμμετέχουμε με ενθουσιασμό σε αυτόν τον Μαύρο Δεκέμβρη…

Μέχρι να καταστρέψουμε και το τελευταίο προπύργιο της κοινωνίας του εγκλεισμού!

ισπανικά