Πόλη του Μεξικού: Εμπρηστική επίθεση σε καθολική εκκλησία – Για έναν Μαύρο Δεκέμβρη

Περασμένα μεσάνυχτα…

Μαύρος Δεκέμβρης. Στις εικοσιτρείς Δεκέμβρη του δύο χιλιάδες δεκαπέντε τοποθετήσαμε έναν εκρηκτικό μηχανισμό κατασκευασμένο από δυναμίτη, γκαζάκια βουτανίου και βενζίνη στην καθολική εκκλησία που βρίσκεται στη γωνία των οδών Κονγκρέσο ντε λα Ουνιόν και Φράυ Σερβάντο Τερέσα ντε Μιέρ, στην Πόλη του Μεξικού.

Πρόκειται για ένα μήνυμα μίσους ενάντια στην καθολική εκκλησία που εδώ και αιώνες δαιμονοποιεί, βασανίζει και δολοφονεί τα σώματα και τις ψυχές των γυναικών, καταδιώκοντάς μας μέχρι του σημείου να μας κάνει να αποδεχτούμε συνθήκες σκλαβιάς προκειμένου να παραμείνουμε ζωντανές.

Υπάρχουν γυναίκες που έχουν αποδεχτεί τη σκλαβιά τους, και με αντάλλαγμα ψίχουλα που μονάχα υπονομεύουν την ελεύθερη ανάπτυξη των ατομικοτήτων τους, αποφασίζουν να σιωπήσουν, ή ακόμη χειρότερα, ενώνουν τις δυνάμεις τους με τους προπαγανδιστές της ίδιας τους της υποταγής, γονατίζοντας εξημερωμένες, αποβλακωμένες από τη δυσωδία του ιερού. Αλλά εμείς δεν χωράμε στα καλούπια τους.

Έι, Μπεργκόλιο, Φρανσίσκο, ή όπως σκατά θες να σε λένε: εδώ είμαστε και σε περιμένουμε! [αναφορά στον Πάπα]

Εμείς δεν το βουλώνουμε.
Εμείς δεν υποτασσόμαστε.
Τα σώματά μας δεν θα εξημερωθούν ποτέ.
Εμείς θα καταστρέψουμε τα ιερά τους.

Ούτε θεός, ουτε κράτος, ούτε σύζυγος, ούτε αφεντικό!
ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑ, ΣΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΙΛΙΤΑΡΙΣΤΗ!
Φωτιά στις φυλακές!
Αλληλεγγύη σε κάθε κρατούμενο απαχθέντα στις κρατικές φυλακές.

Για κάθε έναν από τους εικοσιέξι χιλιάδες εξαφανισμένους στα εδάφη που ελέγχονται από το μεξικάνικο κράτος, στη μνήμη τους.
Για τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο, στη μνήμη του.

Λούπε η Καμελίνα
για το Άτυπο Φεμινιστικό Κομάντο Αντεξουσιαστικής Δράσης
(COFIAA)

στα ισπανικά