Ελλάδα: Εμπρηστικές επιθέσεις στο κέντρο της Αθήνας και στη Νέα Ιωνία

ΑΝΑΛΗΨΗ ΕΥΘΥΝΗΣ

«Όποιος μιλάει για την αναρχία δίχως να αναζητεί τρόπους να πράξει αναρχικά, τότε έχει ένα πτώμα μέσα στο στόμα του. Σίγουρα δεν υπάρχει κάποιο μοντέλο ή μια αλάνθαστη φόρμα αναρχικής πράξης, αλλά χιλιάδες τρόποι και πράξεις να γίνουμε επικίνδυνοι ενάντια στην κοινωνική μηχανή.»
Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

Κι όμως την εποχή της πιο ενοχλητικής σιωπής και της εντονότερης παραίτησης κάτι γίνεται αισθητό να κινείται στον ορίζοντα. Μην σπεύσετε να εφησυχαστείτε. Δεν πρόκειται για ένα ακόμη σπινθίρισμα ζωής μέσα στην κοινωνική αποσύνθεση, ούτε για ένα, ουρλιαχτό απόγνωσης το οποίο διέκοψε στιγμιαία τη ροή των αστικών θορύβων. Εστίες φωτιάς ανάβουν και θα συνεχίσουν να εξαπλώνονται εως ότου να τυλίξουν κάθε σπιθαμή γης αποικιοποιημένη από την ασχήμια του κόσμου σας. Φωτιές που ξεπερνάνε γεωγραφικά σύνορα και κοινωνικούς διαχωρισμούς συνδέοντας τους εξεγερμένους ταραχοποιούς στη Χιλή με τους ανυπότακτους αναρχικούς στην Ελλάδα. Τους επαναστατημένους αρνητές στο Μεξικό με τους έγκλειστους συντρόφους στην Ισπανία. Τους επιτιθέμενους πυρήνες στη Γερμανία με τους αδιάλλακτους μαχητές στη Τουρκία. Κάθε εξεγερμένο αρνητή της κοινωνίας, της αδράνειας και της υπαρξιακής αντιπροσώπευσης με εκατοντάδες πυρήνες άμεσης δράσης που πολλαπλασιάζονται υπονομεύοντας τα θεμέλια του κράτους του κεφαλαίου και της εξουσίας. Ο Μαύρος Δεκέμβρης είναι μόνο ένα από τα εκατομμύρια χτυπήματα μίσους που ο χρόνος κυοφορεί για την σιχαμένη δουλοπρεπή πραγματικότητα σας. Μια νέα μέθοδος αναρχικής θεώρησης και δράσης ανθίζει στις στάχτες που αφήνει πίσω της η εξάπλωση της καλορυθμισμένης κοινωνικής μηχανής. Η νέα μηδενιστική αναρχία είναι εδώ είτε σας αρέσει είτε όχι. Έτοιμη να συλήσει κάθε ιερό και να κατακρημνίσει κάθε δεδομένη αξία. Έτοιμη ανά πάσα στιγμή να πυρπολήσει την ανυπόφορη φαινομενική ειρήνη. Έτοιμη να προσφέρει χώρο έκφασης στην απέχθεια που διογκώνεται και κατασπαράζει τα σωθικά μας. Μια αναρχία που στο προσκήνιο δεν τοποθετεί κοινωνικές ταυτότητες, ψευδοσύνολα και κατακερματισμένα από το θέαμα ανθρωπάρια, μα το εξεγερμένο πρόσωπο στην πιο ολοκληρωμένη και καθαρή μορφή του. Μια αναρχία που ισοπεδώνει τις έννοιες του καθήκοντος και της υποχρεωτικής δράσης, παρουσιάζοντας τη ζωή σαν ένα παιχνίδι που το νόημα έγκειται στην απόλαυση του. Γι’ αυτό κι εμείς από τη ζεστασιά των θερμαινόμενων από καλοριφέρ και τζάκια σαλονιών προτιμάμε τη ζεστασιά ενός εμπρηστικού μηχανισμού που εκρήγνυται πάνω στα σύμβολα των θρησκειών σας. Από τη συντροφιά των όχλων και των μηχανικών αντιδράσεων τους επιλέγουμε την αυθεντική συντροφιά ενός φίλου στη μάχη. Από τα καρναβάλια και τις καταναλωτικές γιορτές του πλήθους διαλέξαμε να γιορτάσουμε στον πόλεμο της ζωής αφήνοντας πίσω μας μια καλή το ρόλο του θεατή.

Γιαυτό και στις 28/12 τις πρώτες πρωινές ώρες πυρπολήσαμε δυο ΑΤΜ στο κέντρο της Αθήνας, ένα της ALPHA Bank και ένα της Εθνικής Τράπεζας.

Ενώ στις 31/12 τα χαράματα τοποθετήσαμε ισχυρό εμπρηστικό μηχανισμό σε προθάλαμο Εθνικής Τράπεζας στην Ν Ιωνία με αποτέλεσμα να καταστραφούν τα δυο ΑΤΜ και να προκληθούν υλικές ζημιές.

Αυτή είναι η νέα σφίζουσα αναρχία. Ο Μαύρος Δεκέμβρης μπορεί να τελειωσε εμείς όμως πάντα θα βρισκόμαστε στο σημείο που όλα ξεκινούν τώρα. Έναν περήφανο συντροφικό χαιρετισμό σε όσους στήριξαν με καλέσματα και δράσεις το Μαύρο Δεκέμβρη ανά τον κόσμο.

Μηδενιστική Συνωμοσία για την αντικρατική επίθεση