Θεσσαλονίκη: Επιτακτική ανάγκη για στήριξη της Κατάληψης 111

Λάβαμε ξημερώματα 14ης Γενάρη 2016:

Το τελευταίο διάστημα παρατηρούμε την καταστολή να έχει ενταθεί πανελλαδικά απέναντι σε καταλήψεις και αυτοοργανωμένους χώρους, τόσο με εκκενώσεις ή απειλές για εκκένωση, όσο και με φασιστικές επιθέσεις. Πιο συγκεκριμένα, στην πόλη της Θεσσαλονίκης 2 καταλήψεις έχουν βρεθεί στο στόχαστρο των φασιστών, η Libertatia και η Terra Incognita, ενώ η κατάληψη Mundo Nuevo απειλήθηκε με εκκένωση από την πρώτη στιγμή. Δύο νέες απειλές για εκκένωση έρχονται να προστεθούν στα παραπάνω, η μία προς την κατάληψη στέγης μεταναστών Ορφανοτροφείο και η άλλη προς την Κατάληψη 111.

Μετά από συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στις 13/1 στον χώρο της 111, αποφασίστηκε η υπεράσπιση του κτηρίου. Θα περιφρουρήσουμε το χώρο μας όπως οφείλουμε να υπερασπιζόμαστε πολιτικά τις δομές μας απέναντι σε κάθε είδους απειλή.

Οι καταλήψεις είναι αναπόσπαστο κομμάτι του ριζοσπαστικού χώρου και δεν αφορούν μόνο τα εκάστοτε άτομα που δραστηριοποιούνται σε αυτές. Οποιοδήποτε χτύπημα ενάντια στις δομές μας είναι χτύπημα ενάντια σε όλο το κίνημα και ως τέτοιο πρέπει. συλλογικά, να αντιμετωπιστεί.

Η ανάγκη για στήριξη είναι άμεση και γι’ αυτόν το λόγο καλούμε όλες τις συλλογικότητες και τα άτομα στο χώρο της κατάληψης.

Την Πέμπτη 14/1 στις 8 το πρωί: συγκέντρωση-μικροφωνική στην κατάληψη.
Στη 1 το μεσημέρι: συνέλευση.

ΟΙ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΚΑΘΙΑ
ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΤΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΝ

κατάληψη 111 και σύντροφοι-συντρόφισσες