Αθήνα: Εκρηκτικός-εμπρηστικός μηχανισμός σε εφορία

Μπορεί ο Μαύρος Δεκέμβρης να έφτασε στο τέλος του αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έπαυσαν οι εχθροπραξίες ενάντια στην εξουσία.

Τον Δεκέμβρη που μας πέρασε σύντροφοι από διαφορετικά μετερίζια, τάσεις και μέρη του κόσμου περάσαμε στην επίθεση και μέσα από την αναρχική πολύμορφη δράση κάναμε την αρχή σε ένα κοινό μονοπάτι, αυτό της διαρκούς πολύμορφης επίθεσης. Τώρα που ο Μαύρος Δεκέμβρης έχει τελειώσει είναι στο χέρι μας να συνεχίσουμε αυτό που ξεκινήσαμε, να οξύνουμε την επίθεση και να κάνουμε την κάθε μας μέρα μία πράξη εξέγερσης ενάντια στην κανονικότητα και την καθεστηκυία τάξη.

Θέλουμε να διαρρήξουμε καθετί που μας περιορίζει, κάθε σύνορο ή φραγμό και να γκρεμίσουμε μέχρι και το τελευταίο προπύργιο της εξουσίας μαζί με συντρόφους από όλο τον κόσμο που μοιραζόμαστε τα ίδια πάθη και καταστροφικές επιθυμίες. Στο δικό μας στρατόπεδο της καθημερινής σύγκρουσης με το υπάρχον δεν χωράνε συνθηκολογήσεις ή διαμεσολαβήσεις, μόνο πόλεμος μέχρις εσχάτων ενάντια σε όλες τις μορφές κυριαρχίας. Για αυτό θέλουμε να γίνουμε ακόμα πιο αποτελεσματικοί με όλα τα μέσα και με όλες τις μορφές αγώνα που έχουμε στη διάθεσή μας.

Αναλαμβάνουμε την ευθύνη για την τοποθέτηση ενός εκρηκτικού-εμπρηστικού μηχανισμού στη Δ.Ο.Υ. Κατοίκων Εξωτερικού στην οδό Μετσόβου στις 13 Ιανουαρίου τα ξημερώματα.

Στέλνουμε έναν συνωμοτικό χαιρετισμό σε όλες τις ομάδες και όλα τα άτομα που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για έναν Μαύρο Δεκέμβρη, όλους εκείνους που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο συμβάλλουν στην αναρχική διαρκή επίθεση. Όλους εκείνους που τολμούν να ζουν αληθινά και να κάνουν την ίδια τους την ύπαρξη μια μορφή επίθεσης που δεν συμφιλιώνεται με την εξουσία ούτε την κοινωνία φυλακή.

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟΥΣ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΣΟΝΤΕΣ ΜΑΣ
ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΑΥΡΟ 2016 ΚΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ

Αντάρτικες Ατομικότητες-FAI/IRF