Ιταλία: Απελευθέρωση από εκτροφείο 49 αρνιών προορισμένων για πασχαλινή σφαγή

Τη νύχτα της 7ης Μάρτη 2016 επιστρέψαμε τη χαρά της ζωής σε 49 αρνάκια· με τη συνενοχή της νύχτας φτάσαμε μπροστά στον φράχτη που προστάτευε τον αχυρώνα όπου ήταν έγκλειστα αυτά τα 49 ανυπεράσπιστα πλάσματα, μόνα, μες στο κρύο, νηστικά, τρομοκρατημένα και μερικά απ’ αυτά τραυματισμένα.

Ανοίξαμε το συρματόπλεγμα και τα βγάλαμε ένα ένα, τα κουβαλήσαμε και τα πήραμε μακριά από ’κεί.

Πριν φύγουμε, όμως, δεν παραλείψαμε ν’ αφήσουμε ένα ενθύμιο στον ιδιοκτήτη του μέρους· φάκελοι καμένοι, έγγραφα σουφρωμένα, υπολογιστές κατεστραμμένοι και αχυρώνες τίγκα στις ζημιές, που δεν μπορούν πια να χρησιμοποιηθούν, ίσως να χρησιμεύσουν για να τον κάνουν να καταλάβει ότι αυτό το πράγμα πρέπει να σταματήσει.

Όσο καταστρέφεις τη ζωή των άλλων, θα σου καταστρέφουμε τη δικιά σου ζωή.

Τώρα βρίσκονται σε μέρος χωρίς κινδύνους, όπου θα τα φροντίζουν και θα μπορούν να ζήσουν τη ζωή τους όπως τους αξίζει, λεύτερα, ευτυχισμένα και ασφαλή.

Το Μέτωπο Απελευθέρωσης Ζώων δεν θ’ αφήσει ποτέ σε ησυχία δολοφόνους σαν του λόγου σου· ή θα πάψεις να τα κονομάς απ’ τον πόνο και τη ζωή άλλων, ή θα σου ξανάρθουμε!

Θες να γιορτάσεις τον Θεό σου; Οκέι! Αλλά μην αιχμαλωτίζεις αθώα πλάσματα… αλλιώς, θα σου κάνουμε άλλη μια επισκεψούλα πολύ σύντομα!

A.L.F

(μτφρ. από τα ιταλικά)