Μεξικό: Τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού στο κανάλι CORTV της Οαχάκα

Τα ξημερώματα της περασμένης 23ης Απρίλη τοποθετήθηκε αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός στις εγκαταστάσεις του καναλιού της CORTV (Επιχείρησης Ραδιοφωνίας και Τηλεόρασης της Οαχάκα), μέσο επικοινωνίας/χειραγώγησης στην υπηρεσία του κράτους.

Μπροστά στο κύμα καταστολής που ’χει επικεντρωθεί ιδιαίτερα κατά του αντεξουσιαστικού και/ή αναρχικού κινήματος, αναλαμβάνουμε την ενέργεια αυτήν που, με τη σειρά της, επιθυμούμε να αποτελέσει ένα κάλεσμα για την εξάπλωση της επίθεσης ενάντια σ’ όσους θεωρούμε εχθρούς μας.

Αναγνωρίζουμε τα διαφορετικά πρόσωπα όσων μας καταδικάζουν σε μια ζωή μιζέριας και καταπίεσης, όπως και τις διαφορετικές όψεις των συνεργατών τους.

Αυτήν τη φορά στοχεύσαμε τα μέσα μαζικής επικοινωνίας, ως όργανα της εξουσίας για την κοινωνική αποξένωση και ως αναπόσπαστο κομμάτι του κατασταλτικού πλαισίου των διαφόρων επιχειρήσεων που το αναρχικό κίνημα έχει υποστεί τον τελευταίο καιρό, επιτελώντας τον ρόλο της ποινικοποίησης και στοχοποίησης αγωνιστών/ριών συντρόφων/οφισσών μας.

Σκοπός μας είναι να διαρρήξουμε την κοινωνική ειρήνη, να οξύνουμε τη σύγκρουση, να προκαλέσουμε και να επεκτείνουμε την εξέγερση.

Στεκόμαστε αλληλέγγυες/οι στα αιχμάλωτα και πεσόντα συντρόφια αυτού του πολέμου, στέλνοντάς τους έναν αδερφικό χαιρετισμό κι επιθυμώντας να αισθανθούνε τη φωτιά και τη δράση.

Για τον Φερνάντο Μπάρσενας, τη Μόνικα Καμπαγέρο, τον Φρανσίσκο Σολάρ και όλες/ους τις/ους φυλακισμένες/ους αναρχικές/ούς και αντεξουσιάστριες/αστές.

ΘΑΝΑΤΟ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ!
ΖΗΤΩ Η ΑΝΑΡΧΙΑ!

Άτυπες αναρχικές ατομικότητες.