Καβάλα: Αντιφασιστική συγκέντρωση-πορεία, Πάρκο Φαλήρου, Τετάρτη 25/5 στις 19:00

ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΕΒΓΑΛΕ ΟΠΛΟ ΣΕ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

ΜΑΧΗΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΜΟΣ ΠΑΝΤΟΥ – ΚΑΒΑΛΑ ΑΝΤΙΝΑΖΙ

Καβάλα – Σάββατο 21 Μαΐου
Τα ναζιστικά υποκείμενα της πόλης εμφανίζονται στο 10ήμερο φεστιβάλ στο ΤΕΙ Καβάλας όπου δείχνουν ξεκάθαρα τις θρασύδειλες διαθέσεις τους και σπάνε το αμάξι της κοπέλας ενός εκ των 2 στοχοποιημένων αντιφασιστών συντρόφων που παρευρίσκονταν στο φεστιβάλ. Αμέσως εξαφανίστηκαν, αφού για κακή τους τύχη ήταν αρκετοί οι μάρτυρες της παλικαρίσιας αυτής πράξης, που τύχαινε να περνούν την στιγμή εκείνη από το χώρο των σταθμευμένων Ι.Χ.

Καβάλα – Κυριακή 22 Μαΐου
Ενώ οι 2 στοχοποιημένοι αντιφασίστες παρευρίσκονται και παρακολουθούν το φεστιβάλ του 10ημέρου, παράλληλα στο λιμάνι έγιναν αντιληπτοί από αντιφασίστες/ριες 4 από τα ασπόνδυλα της πόλης και μορφώθηκαν αυτοί και τα οχήματά τους όπως τους άρμοζε. Ως γνήσιοι θρασύδειλοι λοιπόν, ανίκανοι να αντιμετωπίσουν το τίμημα των φασιστικών τους πράξεων, ο ένας χωρίς ντροπή, τρεπόμενος σε φυγή έβγαλε το όπλο και αφού πυροβόλησε στον αέρα, σημάδεψε προς τους/τις αντιφασίστες/ριες, οι οποίοι σταμάτησαν αυτόματα. Το αρρωστημένο φασιστικό παραλήρημα βέβαια δεν σταματά εκεί, αφού έπιασαν και χτύπησαν σοβαρά μία αντιφασίστρια η οποία δεν δίστασε να αντιμετωπίσει τα άνανδρα υποκείμενα, έβαλαν το όπλο στο κεφάλι της και την κλωτσούσαν ενώ κείτονταν αναίσθητη στο έδαφος.* Πηγαίνοντας κάποιοι αντιφασίστες να τη βοηθήσουν, οι 2 εκ των 4 φασιστών (Τριαντάφυλλος Αλεξανδρίδης και Ανδρέας Ριγούλης) υποχωρούσαν πουλημένοι από τους άλλους δυο δικούς τους φωνάζοντας «από ’δω και πέρα με τα όπλα» επιδεικνύοντας το όπλο. Φυσικά ως επακόλουθο της αγαστής συνεργασίας και ομοιότητας των αστυνομικών αρχών με τα ακροδεξιά μιάσματα αλλά και την πλήρη γνώση αυτών για την καθημερινή ανενόχλητη κυκλοφορία των φασιστών με μαχαίρια, όπλα και οτιδήποτε άλλο διεγείρει το ανοργασμικό και ανέραστο μόριό τους. Εξαιτίας λοιπόν όλων αυτών που συνδέουν τους μπάτσους, τους μισάνθρωπους και τους ρουφιάνους, μέσα στην επόμενη ώρα η πόλη τέθηκε υπό καθεστώς αστυνομοκρατίας, με μπάτσους στημένους σε διάσπαρτα σημεία της πόλης από το ΤΕΙ μέχρι και το λιμάνι να κάνουν αδιάκοπους ελέγχους σε ό,τι ύποπτο (πιθανώς αντιφασιστικό) κινείται. Επιτρέποντας φυσικά στα ακροδεξιά τους χέρια να αλωνίζουν επιδεικτικά και ανεμπόδιστα στους δρόμους της πόλης ψάχνοντας αντιφασίστες, παίζοντας ξεκάθαρα τον παρακρατικό ρόλο των μπάτσων.

Οι αντιφασίστες/ριες περιφρούρησαν το χώρο της κατάληψης, ανασυγκροτήθηκαν και ξεκίνησε δυναμική πορεία με έντονο αντιφασιστικό παλμό κατευθυνόμενη προς το κέντρο ψάχνοντας λυσσασμένα τα ναζιστικά καθάρματα, οι οποίοι είχαν ήδη ενημερωθεί από τους ρουφιάνους μπάτσους για τη παρουσία αντιφασιστικού μπλοκ στο κέντρο της πόλης, μετατρέποντας το κυνήγι φασιστών σε κρυφτό. Η πορεία κατευθύνθηκε προς στο αστυνομικό τμήμα γιουχάροντας τους πανικόβλητους μπάτσους με όλα τα μέσα, οι οποίοι κατέβαλαν απεγνωσμένη προσπάθεια να αποποιηθούν των ευθυνών τους για παρακίνηση και υπόθαλψη φασιστικών συμμοριών μέσα στην πόλη. Η πορεία επέστρεψε στην κατάληψη Βύρωνος 3 και περιφρουρήθηκε από το αντιφασιστικό μπλοκ. Μέσα στο μισάωρο οι κουφάλες Τριαντάφυλλος Αλεξανδρίδης και Αντρέας Ριγούλης κινήθηκαν περιμετρικά από το χώρο της κατάληψης, με το αυτοκίνητο του δεύτερου το οποίο είναι δηλωμένο ως αναπηρικό για τον πατέρα του, o οποίος κινείται με αναπηρικό αμαξίδιο, και χωρίς κανέναν ενδοιασμό o νεοναζί γιος του χρησιμοποιεί αδιάκοπα το συγκεκριμένο αμάξι για τις φασιστικές τους εξορμήσεις.**

Κινούμενοι περιμετρικά λοιπόν από τον περιφρουρούμενο χώρο γίνονται αντιληπτοί από τους αντιφασίστες, οι οποίοι καλούν τους ναζί να πλησιάσουν και αναμενόμενα αφού έφτασαν σε απόσταση ασφαλείας από το χώρο της κατάληψης και από την ομάδα περιφρούρησης η θρασύδειλη λέρα Τριαντάφυλλος Αλεξανδρίδης βγήκε από τo αμάξι και προκάλεσε την περιφρούρηση να πάει προς το μέρος τους, κάτι το οποίο και έγινε άμεσα, με αποτέλεσμα να μπει γρήγορα στο αμάξι και να γίνουν καπνός στο οποίο έχουν πραγματικές ικανότητες και εμπειρία.

ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ

ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ

* Αυτήν τη στιγμή η αντιφασίστρια είναι καλά.

** Αναφορικά, ο εν λόγω πατέρας την ημέρα που ο Κλασιδιάρης είχε οργανώσει ρητορική μίσους στο Ξενοδοχείο Galaxy βρισκόταν δίπλα στους μπάτσους που είχαν στηθεί στο Mikel (Βενιζέλου) αποτρέποντας το αντιφασιστικό μπλοκ να κατευθυνθεί προς το ξενοδοχείο, στο οποίο φιλοξενούνταν οι εκπρόσωποι του νεοναζιστικού κόμματος των δολοφόνων του Παύλου Φύσσα, τη δεδομένη μέρα λοιπόν και ενώ όλοι οι φασίστες της πόλης που αυτοαποκαλούνται αγνοί πατριώτες και προσπαθούν πάση θυσία να μας πείσουν πως ουδεμία σχέση έχουν με πολιτικά κόμματα και συγκεκριμένα τη Χρυσή Αυγή. Σε δημοσιευμένα ντοκουμέντα της εκδήλωσης στο διαδίκτυο από τον τύπο, πλάνα με τον Τριαντάφυλλο Αλεξανδρίδη, τον Αντρέα Ριγούλη και τον Κώστα Τόνιο (ένας εκ των βασικών στελεχών του νεοϊδρυθέντος ακροδεξιού κόμματος Λ.Ε.Π.Ε.Ν και ένας εκ των 13 μηνυτών των δύο στοχοποιημένων αντιφασιστών), ήταν όλοι τους εκεί να ακούσουν τα λόγια του πρωτοπαλίκαρου των δολοφόνων προσπαθώντας έντεχνα να κρυφτούν πίσω από άλλους παρευρισκόμενους ώστε να μην τους πιάσει ο φακός.

μοιράστε/διαδώστε