[Βόλος] Πανό προς ένδειξη αλληλεγγύης στους συντρόφους Κώστα Σακκά και Μάριο Σεϊσίδη

λάβαμε στις 10 Αυγούστου 2016

Η δημοκρατία επιτίθεται. Μέσα στο καλοκαίρι, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν έχει σταματήσει να δείχνει τις εχθρικές της προθέσεις απέναντι στον κόσμο του αγώνα. Από τις εκκενώσεις-κατεδαφίσεις καταλήψεων στην Θεσσαλονίκη και τις μαζικές συλλήψεις αγωνιστών, μέχρι την βίαιη σύλληψη των συντρόφων Κώστα Σακκά και Μάριου Σεϊσίδη και την μεταγωγή τους στις φυλακές Δομοκού και Μαλανδρίνου αντίστοιχα, γίνεται εμφανές ότι ο κόσμος της εξουσίας δεν πηγαίνει διακοπές. Οι ρουφιάνοι της αντιτρομοκρατικής προβαίνουν σε βιαιοπραγίες ενάντια σε αναρχικούς, ενώ την ίδια στιγμή η δικαστική μαφία αποφασίζει και διατάζει την φυλάκισή τους. Και μέσα σ’ όλο αυτό το κρεσέντο αυταρχικότητας, τα μέσα μαζικής εξημέρωσης έρχονται να παίξουν τον ρόλο του συκοφάντη, αφού εν μέσω ψεμάτων και λασπολογιών προσπαθούν να επιβάλλουν και να καθιερώσουν την γνώμη της κυριαρχίας ενάντια σε όσους αντιστέκονται. Ο σκοπός όλων αυτών είναι ξεκάθαρος: οποιαδήποτε ατομικότητα τολμήσει να προβάλει ανυπάκουη στάση κόντρα στην αστική δημοκρατία θα τιμωρηθεί με συλλήψεις, ξυλοδαρμούς και προφυλακίσεις.

Είναι καιρός λοιπόν, να μην αφήσουμε τις ορέξεις τους να πάρουν σάρκα και οστά.

Ως ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης στους αναρχικούς συντρόφους Κ. Σακκά και Μ. Σεϊσίδη αναρτήσαμε πανό στην πίσω είσοδο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στην παραλία του Βόλου.

Το πανό γράφει: «Κυβέρνηση-Αντιτρομοκρατική-Δικαστές-ΜΜΕ ανοίγουν έναν νέο κύκλο εχθροπραξιών. Σειρά μας να τις οξύνουμε περαιτέρω. ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΕ ΣΑΚΚΑ-ΣΕΪΣΙΔΗ. Φωτιά σε κάθε κελί/κλουβί»

Να περάσουμε στην αντεπίθεση.

Στεκόμαστε πάντα πλάι στα αιχμάλωτα συντρόφια.

Ο πολύμορφος αναρχικός αγώνας συνεχίζεται.

Πρωτοβουλία αναρχικών