Επικοινωνία

Για συνεισφορά μεταφράσεων, επιμέλειας-διορθώσεων και/ή πρωτότυπου υλικού προς δημοσίευση, όπως ενημερώσεις από το δρόμο, ανταποκρίσεις από δράσεις, αναλήψεις ευθύνης, κείμενα φυλακισμένων ή διωκόμενων συντρόφων, καλέσματα, μπροσούρες, άρθρα γνώμης, κ.ά.: contrainfo(at)espiv.net

Βερολίνο: Πυρπόληση εκσκαφέα της Vinci στο Λίχτενμπεργκ

Όπως μαθαίνουμε από μερικά επικοινωνηθέντα, ο κατασκευαστικός όμιλος Vinci μπαίνει στο στόχαστρο της κριτικής στη Γαλλία εξαιτίας της εμπλοκής του σε έργα όπως το σχεδιαζόμενο αεροδρόμιο στην περιοχή της ZAD [στη Νοτρ-Νταμ-ντε-Λαντ] και στην κατασκευή πυρηνικών σταθμών ηλεκτροπαραγωγής και φυλακών. Κάπου κάπου οχήματα της Vinci πυρπολούνται εκεί πέρα.

Έτσι, μας κατέβηκε η ιδέα πως ίσως ένας φλεγόμενος εκσκαφέας της Vinci να είναι ο κατάλληλος χαιρετισμός στους εξεγερμένους στη Γαλλία, στους τραυματίες των διαδηλώσεων και στους αιχμαλώτους.

Μας φαίνεται πολύ κομπλέ που καταφέρατε, έστω και σε κάποιες φάσεις, να πάρετε τον έλεγχο των δρόμων απ’ τα καθάρματα των CRS [μονάδων καταστολής πλήθους] και τα χοιρινά της BAC [αντι-εγκληματικής ταξιαρχίας] και να σπάσετε τράπεζες, καταστήματα και γραφεία του Σοσιαλιστικού Κόμματος.

Γι’ αυτό, λοιπόν, τη νύχτα της 17ης Ιούνη 2016 πυρπολήσαμε έναν εκσκαφέα της Eurovia Vinci στη συνοικία του Λίχτενμπεργκ στο Βερολίνο.

αναρχικοί σπάστες (ανέστιοι, πολιτικο-εγκληματίες)

πηγή: linksunten

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>