Βραζιλία: Εμπρηστική επίθεση σε ασφαλίτικο στο Πόρτο Αλέγρε

Αλληλεγγύη στις/ους αιχμάλωτες/ους στα μπουντρούμια των κρατών.

Τα ξημερώματα της 25ης Σεπτέμβρη τοποθετήσαμε εμπρηστικό μηχανισμό κάτω από όχημα του 1ου τμήματος της Ασφάλειας, επί της οδού Καναμπάρρου.

Ακόμα κι αν στην πόλη φυσάει ο κατασταλτικός άνεμος με την έλευση των Εθνικών Δυνάμεων, εμείς καταφέραμε να επιτεθούμε. Και δεν είμαστε οι μόνοι, οι επιθέσεις στη μπατσαρία σε τούτα τα εδάφη δεν είναι αποκλειστικότητα, ούτε ειδίκευση κανενός. Χαιρετίζουμε αυτή τη στάση ασέβειας και γιορτάζουμε τη φωτιά στο τμήμα της Βίλα Κρουζέιρου στο Ρίο ντε Ζανέιρο. Ας είναι η εξέγερση και η επίθεση μια συνθήκη διαρκής!

Κάθε είδους αστυνομίας είναι εχθρός της ελευθερίας. Δεν είναι μονάχα η στρατιωτική αστυνομία που καταστέλλει και δολοφονεί. Υπάρχει ένα ολόκληρο σύμπλεγμα που υπερασπίζεται την “κοινωνική τάξη”. Οι μπάτσοι της αστυνομίας ερευνών P2 φέρουν εις πέρας παρακολουθήσεις για να καταδιώξουν και να φυλακίσουν όλους όσους δεν αποδέχονται την υποταγή σ’ αυτό το σύστημα, ενώ οι μπάτσοι της μητροπολιτικής αστυνομίας αναλαμβάνουν χρέη “κοινωνικής εξυγίανσης” στους δρόμους των πόλεων, κυνηγώντας αστέγους, μικροπωλητές κ.τ.λ. Την ίδια στιγμή στις διαδηλώσεις κάποιοι ζητάνε την κατάργηση της στρατιωτικής αστυνομίας ξεχνώντας πως κάθε αστυνομία αποζητά να εξαφανίσει καθετί που αποκλίνει… κάθε αστυνομία είναι εχθρός μας.

Εκτός από την ευχαρίστησή μας να εφορμούμε εναντίον αυτής της κατασταλτικής δύναμης, τους παντοτινούς μας εχθρούς, μάς συντροφεύει επίσης και η επιθυμία να στείλουμε μια αγκαλιά στα συντρόφια μας. Στους αλύγιστους αντάρτες της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς που δεν σταματούν να αγωνίζονται ποτέ στις ελληνικές φυλακές (είμαστε μαζί σας, και σήμερα και πάντα), Στα συντρόφια στην Ιταλία που αιχμαλωτίστηκαν για επιθέσεις της FAI/FRI. Στον Ραφαέλ Μπράγα Βιέιρα που βρίσκεται ακόμη έγκλειστος στο Ρίο ντε Ζανέιορο, με τη γελοία κατηγορία της κατοχής ενός μπουκαλιού με χλωρίνη κατά τη διάρκεια διαδήλωσης το 2013.

Για να τελειώνουμε με κάθε τύπο μπατσαρίας και για τη διάχυση των επιθέσεων ενάντια στην κυριαρχία.

Μερικοί φίλοι της εξέγερσης

Υγ.: Τα μίντια, όπως και οι ίδιοι οι μπάτσοι, δεν αναφέρθηκαν στο γεγονός, προφανώς δεν τους συμφέρει στρατηγικά να εκθέσουν τις αδυναμίες τους, ίσως εμπνευστούν κι άλλοι “βάνδαλοι” κι εξεγερμένοι κι επιχειρήσουν να επιτεθούν εκ νέου εναντίον των “δυνάμεων της τάξης” μέσα στη φωλιά τους…

στα πορτογαλικά