Αθήνα: Για την απεργία πείνας του Αλφρέντο Κόσπιτο και της Άννα Μπενιαμίνο στις ιταλικές φυλακές

Λάβαμε στις 20/10/2016:

Μετά την επιχείρηση ”Scripta Manent” των μπάτσων στην Ιταλία και τη σύλληψη των συντροφων με κατηγορίες συμμετοχής σε δράσεις της FAI/IRF, τα συντρόφια έχουν μεταφερθεί σε 4 διαφορετικές φυλακές και βρίσκονται σε πτέρυγες υψίστης ασφαλείας, όλ# σε καθεστώς απομόνωσης και μεγάλου βαθμού λογοκρισίας.

Ο σύντροφος Alfredo Cospito έχει ξεκινήσει από τις 3 Οκτώβρη απεργία πείνας, ενάντια στην απομόνωση και τους περιορισμούς που του έχουν επιβληθεί στην επικοινωνία του με τον Nicola Gai, και η συντρόφισσα Anna Beniamino έχει επίσης ξεκινήσει απεργία πείνας από τις 10 Οκτώβρη, ενάντια στην απομόνωση που έχει επιβληθεί σε όλα τα συντρόφια που συνελήφθησαν στην επιχείρηση ”Scripta Manent”, και σε αλληλεγγύη με τον Alfredo.

”Συνειδητά χρησιμοποιώ την απεργία πείνας σαν ένα εργαλείο που εκφράζει ένα ελάχιστο σημάδι αντίδρασης στις βαρβαρότητες που έχουν τις ρίζες τους στην αιχμαλωσία και την εξουσία. Όπως πάντα, διατηρώ την αναρχία στην καρδιά και το μυαλό μου, διαθέτω αγάπη και σεβασμό για όλους τους αδάμαστους συντρόφους εντός και εκτός των φυλακών, με την οργή στα δόντια μου και ένα χαμόγελο στα χείλη μου.”
– Απόσπασμα απ’ την ανακοίνωση της Anna για την απεργία πείνας που ξεκίνησε.

Δε θα αναλύσουμε τίποτα και δε θα εκστομίσουμε στείρες και ψυχρές φανφάρες. Η αλληλεγγύη μας στα αιχμάλωτα αδέρφια μας στην Ιταλία είναι δεδομένη. Σε κάθε περίπτωση, το σύμπλεγμα των κυρίαρχων σχέσεων μας είναι πλήρως εχθρικό και είμαστε σε πόλεμο με κάθε έκφανσή του, πόσο μάλλον με τις οπλισμένες του μορφές (καταστολή, σωφρονισμός). Από την εξουσία και το ποίμνιό της περιμένουμε τα χειρότερα, και δεν μπορούμε να συμπεριφερθούμε τακτικά αλλιώς, αν θέλουμε να τους προκαλέσουμε έστω το ελάχιστο σοβαρό πλήγμα. Από πλευράς μας, αντιλαμβανόμαστε την απεργία πείνας, πέρα από μέσο αντίστασης ενάντια στην καταστολή, και ως ένα μέσο εκβιασμού και εκμετάλλευσης του ανθρωπιστικού προσωπείου που προσπαθούν να περάσουν τα κράτη στο ευρωπαϊκό πολιτισμικό στερέωμα, και ως τέτοιο (μέσο) ευελπιστούμε να κάνει τη δουλειά του και να προκαλέσει την υποχώρηση του εχθρού.

ΔΥΝΑΜΗ ΑΔΕΡΦΙΑ!

ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΑ ΑΙΧΜΑΛΩΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΜΟΝΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ

ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΚΦΑΝΣΗ ΤΟΥ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ

Ως ελάχιστη πράξη αλληλεγγύης με τον Alfredo και την Anna, κρεμάσαμε πανό, το οποίο αναγράφει:

Alfredo, Anna, ΔΥΝΑΜΗ!

Σε απεργία πείνας μέσα στα κελιά, ενάντια στην απομόνωση και την καταστολή που επιβάλλει το κράτος

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ! Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΑΙΝΕΤΑΙ

Uroborus