Βολιβία: Αντιπολιτισμική αγκιτάτσια στους δρόμους της Λα Πας

Δυναμη στα συντρόφια της υπόθεσης Scripta Manent.
Είμαστε το βάρος των αποφάσεών μας.
Θάνατο στο κράτος.

Οι τοίχοι της πόλης είναι από τα σημεία αυτά που θα ‘πρεπε να φωνάζουν αναρχία. Γι’ αυτό, ενώ η κατανάλωση είναι στο απόγειό της αυτές τις μέρες που ο κόσμος αγοράζει μέχρι θανάτου, ξεχνώντας ακόμα και το γεγονός πως δεν υπάρχει νερό, αποφασίσαμε να εισβάλουμε στους τοίχους αυτής της πόλης. Αυτούς τους τοίχους που μιλάνε μονάχα για την κυβέρνηση και τα «έργα» της, για τα κόμματα και την αποξενωτική προπαγάνδα. Τοίχους που φαίνεται να έχουν χάσει την αντάρτικη ποιότητά τους.

Ταυτόχρονα θέλουμε να στείλουμε μια αγκαλιά, έστω και μέσω αυτής της παρέμβασής μας στους τοίχους, στα συντρόφια που χτυπήθηκαν από την καταστολή στην Ιταλία στο πλαίσιο της επιχείρησης Scripta Manent.

Κλείνουμε συνένοχα το μάτι σε όσες/ους δεν σταματούν ποτέ να δρουν! Μαζί σας η αναρχία μοιάζει πιο λαμπερή!

Δύναμη συντρόφια!

Μερικές/οι αδιόρθωτες/οι

Η αφίσα γράφει:

Ο πολιτισμός (αριστερός ή δεξιός) είναι η συνέχεια της αποικιοκρατίας. Πλημμυρίζουν τα εδάφη ώστε οι πόλεις τους να έχουν ρεύμα, εξορύσσουν αέριο για να συντηρήσουν οχήματα και κτήρια ενόσω θανατώνουν τη Γη, προτείνουν τo 8ωρo σκλαβιάς με το πρόσχημα της ανάπτυξης. Επιμολυντές του ελεύθερου και κρυστάλλινου νερού. Εμπρηστές των μυστηριωδών δασών. Δολοφόνοι πουλιών και κάθε ύπαρξης που τραγουδά. Βιαστές και καταστροφείς του άγριου τοπίου. Εχθροί της ζωής και της ομορφιάς. Συνεργοί σε τόσες γενοκτονίες. Δεν μπορούμε να μείνουμε άπραγοι.

Η δίψα μας για νερό είναι επίσης και δίψα για οργή! Μόνη επιβίωση η εξέγερση. Για τη Γη, για το νερό, γι’ αυτές κι αυτούς που αγωνίζονται!

Επίθεση, φωτιά και συνωμοσία ενάντια στο κράτος εκπολιτιστή!