Ντένβερ: Πανό και φυλλάδια ενάντια στην επερχόμενη ορκωμοσία του Ντόναλτ Τραμπ

Την Τετάρτη το απόγευμα βρήκαμε έναν χώρο στάθμευσης στον εμπορικό πεζόδρομο της 16ης Οδού στο κέντρο του Ντένβερ που ήταν ό,τι πρέπει για να κρεμάσουμε ένα πανό που έγραφε «Γαμήστε τον Τραμπ» και να μοιράσουμε μια διακοσαριά φυλλάδια που προπαγάνδιζαν το μπαχάλεμα της ορκωμοσίας του νέου προέδρου των ΗΠΑ στις 20 Γενάρη στην Ουάσινγκτον.

Ελπίζουμε την μέρα της ορκωμοσίας να μην πάει ούτε μια πέτρα στράφι, να μην αφεθεί ούτε ένα σπρέι αχρησιμοποίητο, να μην μείνει ούτε ένας δρόμος ανοχύρωτος και να γίνει της κακομοίρας παντού!

Να περάσετε καλά και να προσέχετε ο ένας τον άλλο εκεί έξω!

Τα λέμε στους δρόμους!

– μερικοί αναρχικοί μικροταραξίες

Το φυλλάδιο γράφει:

Να μπαχαλέψουμε την τελετή ορκωμοσίας της 20ής Γενάρη 2017.

Το πρωί της Παρασκευής 20 Γενάρη ο Ντόναλτ Τραμπ θα αναλάβει τα καθήκοντά του ως ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ. Πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να αντισταθούμε στον Τραμπ και στον κόσμο του, όπως και στις ρατσιστικές, σεξιστικές και ομοφοβικές ιδέες του!

Αυτή την Παρασκευή ας είμαστε ακυβέρνητες/οι!

Αν δεν θέλουμε να κυβερνηθούμε από έναν φασίστα πρέπει να επιλέξουμε να είμαστε ακυβέρνητες/οι και να αναλάβουμε δράση αντίστασης στην εξουσία και στον έλεγχο.

Κάντε κοπάνα απ’ το σχολείο! Παρατήστε τα μαθήματα! Πάρτε ρεπό! Δηλώστε άρρωστοι στη δουλειά! Βγείτε στους δρόμους! Διαδηλώστε! Εξεγερθείτε! Κάντε τα λίμπα! Αφιονιστείτε! Δώστε τα όλα!

Πρέπει να ‘μαστε ακυβέρνητες/οι!

πηγή: its going down