Διεθνές κάλεσμα δράσεων ενάντια στους ζωολογικούς κήπους

Απευθύνουμε ένα διεθνές κάλεσμα προκειμένου να κινητοποιηθούμε, να οργανωθούμε και να δράσουμε στα εδάφη στα οποία κατοικεί ο καθένας και η καθεμιά μας, σύμφωνα με τις ανάγκες και τις δυνατότητες που υπάρχουν σε κάθε περιοχή, στον αγώνα ενάντια στις φυλακές μη ανθρώπινων ζώων που αποκαλούνται ζωολογικοί κήποι.

Επιλέγουμε τις μέρες 28, 29 και 30 Απρίλη με στόχο να ενισχύσουμε και να συνδέσουμε τους αγώνες, όπως επίσης για να δημιουργήσουμε και να ενισχύσουμε δεσμούς αλληλεγγύης και αλληλοβοήθειας αναμεταξύ των ποικίλων αντιστάσεων που υπάρχουν σε κάθε περιοχή, ενάντια στην εξημέρωση και εμπορευματοποίηση της ζωής. Υπενθυμίζοντας πως ο αγώνας μας δεν περιορίζεται μονάχα σε μια μέρα, αλλά είναι μια διαρκής συνθήκη που ελπίζουμε πως θα δυναμώσει με αυτό το διεθνές κάλεσμα.

Μέχρι στιγμής έχουν προγραμματιστεί δράσεις σε Αργεντινή, Βραζιλία, Χιλή, Κόστα Ρίκα, Ελ Σαλβαδόρ, Ισπανία, Μεξικό και Περού.

Αν στην περιοχή που μένετε βρίσκεται σε εξέλιξη κάποιος αγώνας ενάντια στος ζωολογικούς κήπους και θέλετε να συμμετάσχετε στο διεθνές κάλεσμα μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ: frat[παπάκι]autistici.org

ΟΥΤΕ ΚΛΟΥΒΙΑ, ΟΥΤΕ ΣΥΝΟΡΑ

Διεθνές Συντονιστικό για το Κλείσιμο των Ζωολογικών