Αργεντινή: Φάρσα για βόμβα στην πτήση 4648 της αεροπορικής εταιρείας Lan

Στο πλαίσιο των ημερών αγκιτάτσιας και αλληλεγγύης για τους συντρόφους Μαρσέλο Βιγιαροέλ, Φρέντυ Φουεντεβίγια και Χουάν Αλίστε Βέγκα, που ’ναι φυλακισμένοι στη Χιλή μετά την έκδοσή τους από την αργεντίνικη κυβέρνηση, και κατηγορούνται κι οι τρεις για ληστεία τράπεζας και τον επακόλουθο θάνατο ενός μπάτσου, την Τετάρτη 19 Μάρτη απειλήσαμε με βόμβα την πτήση 4648 των αερογραμμών Lan, με προορισμό το Σαντιάγο της Χιλής.

Με αυτή την απλή ενέργεια κατορθώσαμε να παραλύσουμε τα αεροδρόμια της Εσέισα και της Μεντόσα (με τις συνεπαγόμενες οικονομικές απώλειες) και υποχρεώσαμε το αεροπλάνο να προσγειωθεί κατεπειγόντως.

Στεκόμαστε επίσης αλληλέγγυοι στους Κάρλος Κιδουλέο, Χανς Νιεμέγερ, Σολ Βεργάρα, Έρμες Γκονσάλες, Αλφόνσο Αλβιάλ και όλους τους απαχθέντες συντρόφους στην άλλη πλευρά των Άνδεων. Ο ψυχολογικός πόλεμος εναντίον του εχθρού αποτελεί ένα ιστορικό όπλο των επαναστατών, και δεν πρόκειται να σταματήσουμε να τον χρησιμοποιούμε. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες για να παραμένει κανείς αδρανής ή να μη δείχνει την αλληλεγγύη του με κάθε πιθανό μέσο.

Κρατάμε την ανάμνηση του συντρόφου Σεμπαστιάν Οβερσλούιχ ζωντανή.

Όσο υπάρχει μιζέρια, θα υπάρχει εξέγερση!
Η ανατρεπτικότητα μπορεί να ξαποσταίνει, αλλά δεν εξαφανίζεται ποτέ!

πηγή: contrainformate