Αντοφαγάστα, Χιλή: Οδοφράγματα, συγκρούσεις και επιθέσεις εναντίον καπιταλιστικών στόχων

Σάββατο, 13 Αυγούστου
http://www.youtube.com/watch?v=b3OekoezpN8

Δευτέρα, 15 Αυγούστου
Ανάληψη ευθύνης για επιθέσεις σε προνομιακή συνοικία:

Η Αντοφαγάστα δεν είναι η ίδια πόλη πια. Κάθε μέρα που περνά βάφεται με τα χρώματα της εξέγερσης και της ανυπακοής ενάντια σε κάθε είδους εξουσία και Αρχή. Ενάντια στα πολιτικά κόμματα, στις ιεραρχικές οργανώσεις και στα συστήματα κυριαρχίας.

Έφτασε η ώρα να μάθουν οι μπάτσοι και τα καθεστωτικά μέσα της αστικής τάξης πως είμαστε παντού και πως κάθε λεπτό που περνά γινόμαστε περισσότεροι όσοι συντασσόμαστε στον προλεταριακό αγώνα ενάντια στους εκμεταλλευτές. Η τάξη των καταπιεσμένων δε θα ανεχτεί άλλο την αδικία που διαπράττεται εναντίον της τον τελευταίο αιώνα: από την εκμετάλλευση των αφεντικών στα βρομερά ορυχεία νίτρου της Χιλής ως τη σύγχρονη σκλαβιά και την εμπορευματοποιημένη και νεοφιλελεύθερη κοινωνία. Μετά τα όσα έχουν κάνει οι δειλοί μπάτσοι, δεν τους απομένει άλλο καταφύγιο από τ’ αηδιαστικά και κακώς φρουρούμενα τμήματά τους.

Γιατί ο Τύπος αποκρύπτει τις δράσεις που πραγματοποιήθηκαν στην Αντοφαγάστα; Τέτοιο φόβο τούς προκαλεί το γεγονός πως οργανωνόμαστε στην παρανομία με μοναδικό μας στόχο τον κομμουνισμό στην αναρχία.

Με έναν και μόνο σκοπό διακόψαμε την κυκλοφορία των οχημάτων στήνοντας οδοφράγματα σε μία «προνομιακή» συνοικία, όπου επιτεθήκαμε εναντίον μιας αντιπροσωπείας ανταλλακτικών αυτοκινήτων (και ηλεκτρονικών συσκευών, σύμφωνα με τα ψεύδη της El Mercurio), καταστρέφοντας ακόμη πινακίδες και φανάρια. Συγκρουστήκαμε με τον ένοπλο βραχίονα των καπιταλιστών, ενώ οι αστοί κοιτούσαν υπομονετικά κι αναζητούσαν απελπισμένα βοήθεια από τους μπάτσους (που ιστορικά αμύνονται των συμφερόντων της αστικής τάξης), οι οποίοι στην προκειμένη περίπτωση ήταν πιο χεσμένοι από τους ίδιους τους πλουσίους.

Αυτές οι ενέργειες στοχεύουν στην προπαγάνδιση του ταξικού πολέμου, τοποθετώντας μας σε μια θέση επίθεσης ενάντια στο κράτος και στο Κεφάλαιο μέσω συγκρούσεων ή δράσεων εναντίον της ιδιοκτησίας.

Οι φλεγόμενοι λούμπεν κατηφορίζουν τους λόφους της πόλης, πιο αποφασισμένοι από ποτέ άλλοτε. Γι’ αυτό μας τρέμουν και κρύβουν την αλήθεια – από το φόβο της συντριβής από το ένοπλο προλεταριάτο.

Να προπαγανδίσουμε τον προλεταριακό αγώνα.

Άτυπος Κομμουνιστικός Πυρήνας / Διεθνές Επαναστατικό Μέτωπο
Núcleo Comunista-Informal / Frente Revolucionario Internacional

Τρίτη, 16 Αυγούστου
Ανάληψη ευθύνης για επίθεση σε υποκατάστημα Blockbuster:

Με τη χαρά της νύχτας βγήκαμε στο δρόμο για να δείξουμε πως το φράγμα του φόβου έχει σπάσει. Από διαδικτυακά μέσα αντιπληροφόρησης, αλλά και από τον Τύπο των σκυλιών που αναπαύονται στις πλούσιες γειτονιές τους, πληροφορηθήκαμε μια σειρά άμεσων δράσεων ενάντια στους αντιπροσωπευτικούς θεσμούς της εξουσίας. Στεκόμαστε αλληλέγγυοι με αυτούς που, όπως κι εμείς, επιλέγουν το δρόμο της επαναστατικής βίας ως άμεση επίθεση ενάντια στο Κεφάλαιο και στις δομές του.

Γι’ αυτόν το λόγο και μέσω της άμεσης επίθεσης του βανδαλισμού, ξεκινήσαμε να προκαλούμε τρόμο στα στέκια όπου συχνάζουν οι λεφτάδες και οι καπιταλιστές. Θα έρθει η εκδίκηση και για τους σιχαμένους προδότες: μαχαίρι και αίμα – δειλοί!

Καταστρέψαμε ένα εξωραϊσμένο υποκατάστημα Blockbuster, με πέτρες και άλλα συμπαγή αντικείμενα, όπως θα έλεγαν και τα δημοσιογραφικά σκυλιά.

Η εκδίκηση εναντίον των εκμεταλλευτών θα είναι ίδια για τους προδότες.

Περιθωριακή Συμμορία Εφραΐν Πλάσα
Pandilla Marginal Efrain Plaza

ΕΚΤΕΛΩΝΤΑΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ
PIRATE(A)

πηγές: 1, 2, 3