Μπουένος Άιρες, Αργεντινή: Εμπρησμοί αυτοκινήτων σε αλληλεγγύη με τις εξεγέρσεις στην Αγγλία και στη Χιλή

Ανάληψη ευθύνης:

Σε αλληλεγγύη με τις ταραχές που έλαβαν χώρα στην Αγγλία, λόγω του θανάτου ενός ακόμα νέου, και με τις ταραχές στη Χιλή, που εδώ και καιρό κλιμακώνονται σε σχέση με τις εκπαιδευτικές κινητοποιήσεις, όπου επίσης υπάρχει ένας νεκρός νέος. Σε συνέργεια με τη μόνιμη και γενικευμένη εξέγερση σε κάθε γωνιά του κόσμου όπου υπάρχει Κυριαρχία.

Πυρπολήσαμε οχήματα στα εξής μέρη: Artigas y Escalada de San Martin, Paez y Trelles, Tinogasta y Sanabria, Garcia y Andres Lamas, Lerma y Gurruchaga, Arregui y San Nicolas και Argerich y Santo Tome.

Δεν μας αρκεί να γνωρίζουμε πως οι αδικίες αποτελούν μια πραγματικότητα ούτε μας αρκεί να επιτεθούμε και να κάψουμε κάμποσα αυτοκίνητα· θέλουμε το ολοκληρωτικό γκρέμισμα αυτού του συστήματος, που μας στέλνει στον τάφο με μια μπόχα αηδίας που εισβάλλει από παντού: από τα εργοστάσια, τα σουπερμάρκετ, τα κτήρια και τους αυτοκινητοδρόμους. Οι τράπεζες και τα ΑΤΜ είναι ένα καταφύγιο για τους άστεγους και όσους δεν έχουν ούτε μια σταλιά μυαλό. Το όνειρο της απόκτησης ενός αυτοκινήτου είναι ο στόχος των εταιρειών και πολλών ακόμα καπιταλιστών.

Τα όνειρά μας δεν χωράνε ούτε στις κάλπες τους ούτε στους δρόμους τους. Υπερβαίνουν τους τοίχους των πόλεων, των σχολείων, των ασύλων και των νοσοκομείων, για να φανταστούμε έναν κόσμο όπου δεν θα υπάρχουν δικαιώματα που θα υποτάσσουν τους πιο αδύναμους ούτε υποχρεώσεις που θα φέρνουν σε απόγνωση τους πιο πειθήνιους.

Λευτεριά σε όλους τους φυλακισμένους του κόσμου!
Φωτιά σε όλες τις φυλακές!

Φίλοι της Γης

πηγή: liberaciontotal