Μεξικό: Τρίτη προκήρυξη της επαναστατικής οργάνωσης Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς / Άτυπη Αναρχική Ομοσπονδία

Το φλεγόμενο πολυκατάστημα Wal-Mart

Προς τους συμμάχους εμπρηστές και ανταγωνιστές

«Διεξάγουμε τον μετωπικό αγώνα ενάντια στο σύστημα της κυριαρχίας με το ελάχιστο ρίσκο και προκαλώντας τη μέγιστη ζημιά», όπως αναφέρεται στο κοινό κάλεσμα έντεκα εξεγερσιακών αναρχικών και οικοαναρχικών ομάδων στο Μεξικό.

Ας είμαστε έτοιμοι να εξεγερθούμε μέχρι εσχάτων ενάντια σε ένα σύστημα εγκληματικό, τρομοκρατικό και άδικο!

Στις 15 Σεπτέμβρη, και ενώ εξελισσόταν ο Μαύρος Σεπτέμβρης στο Μεξικό, συστήθηκε μια νέα άτυπη οδός αγώνα ενάντια στην κυριαρχία, η Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς (CCF), Φράξια της Άτυπης Αναρχικής Ομοσπονδίας (FAI-M). H πρώτη μας εμπρηστική επίθεση πραγματοποιήθηκε στις 27 Σεπτέμβρη, από τους πυρήνες της Πόλης του Μεξικού, που εξαπέλυσαν την απελευθερωτική φωτιά στην αποθήκη που βρίσκεται στη λεωφόρο Πασίφικο, μεταξύ Μιγκέλ Άνχελ ντε Κεβέδο και Έχε 10 Σουρ, στο διαμέρισμα Κογιοακάν, στην Πόλη του Μεξικού, δίνοντας έτσι το έναυσμα του πολέμου ενάντια στην υπάρχουσα τάξη. Την επόμενη μέρα πραγματοποιήσαμε μια εμπρηστική επίθεση εναντίον των εκπαιδευτικών εγκαταστάσεων Αεροπουέρτο του Conalep (Εθνικό Κολέγιο Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης), που βρίσκονται στους δρόμους της Τερσέρα Σεκσιόν ντε Αρενάλ, στο διαμέρισμα Βενουστιάνο Καρράνσα, στην Πόλη του Μεξικού.

Στις 30 Σεπτέμβρη, σε μια συντονισμένη ενέργεια των πυρήνων της Πόλης του Μεξικού και της πολιτείας του Χαλίσκο, η Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς (CCF) επιτέθηκε εναντίον του Κεφαλαίου ταυτόχρονα στην Πόλη του Μεξικού και στο Χαλίσκο, χτυπώντας εκεί που τους πονάει περισσότερο: στο εμπόρευμα. Δίνοντας ζωή στην απελευθερωτική φωτιά στο πολυκατάστημα Wal-Mart επί της οδού Λουίς Ντονάλδο Κολόζιο, στη συνοικία Μπουεναβίστα, στο διαμέρισμα Κουαουτέμοκ της Πόλης του Μεξικού, και στο εμπορικό κέντρο Pabellón στη λεωφόρο Πάτρια, στην Γκουαδαλαχάρα, Χαλίσκο.

Οι νέες δηλώσεις του Μιγκέλ Άνχελ Μανσέρα [Miguel Ángel Mancera], Γενικού Εισαγγελέα της Πόλης του Μεξικού, συνεχίζουν να υποβιβάζουν τις αναρχικές ενέργειες που λαμβάνουν χώρα στην Πόλη του Μεξικού, ακολουθώντας την στρατηγική του PRD (Κόμμα της Δημοκρατικής Επανάστασης) και του Μαρσέλο Εμπράδ [Marcelo Ebrad, Κυβερνήτη της Πόλης του Μεξικού], με στόχο τη φίμωση του αγώνα μας. Στην προκήρυξη που στάλθηκε την ίδια μέρα που πραγματοποιήθηκε η ενέργεια των πυρήνων της Πόλης του Μεξικού αναλάβαμε την ευθύνη της επίθεσης. Η Εισαγγελία του Χαλίσκο επίσης σιωπά και αποκρύπτει τον αγώνα μας. Την ίδια νύχτα οι πυρήνες του Χαλίσκο κοινοποίησαν την επίθεσή μας.

Αφιερώνουμε αυτές τις ενέργειες προπαγάνδας κατά τη διάρκεια του ΜΑΥΡΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ στο σύντροφο Χελώνα, στη συντρόφισσα Ταμάρα, στους φυλακισμένους συντρόφους μας στο Μεξικό και στον κόσμο.

Ο αγώνας ξεκίνησε και θα πράξουμε έτσι ώστε να απλωθεί σε κάθε γωνιά.
Έστω κι ένας σύντροφός μας να συλληφθεί στην αυριανή πορεία,
θα κάψουμε τις πόλεις!
Είμαστε όλοι συνεργοί της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς!
Ζήτω η Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς (CCF)!
Ζήτω η Άτυπη Αναρχική Ομοσπονδία του Μεξικού!
Ζήτω οι εξεγερσιακές και οικοαναρχικές ομάδες στον αγώνα!
Ζήτω η απελευθερωτική φωτιά και το νικηφόρο μπαρούτι!
Δύναμη, σύντροφοι απαχθέντες για την «υπόθεση βόμβες»!
Δύναμη, φυλακισμένοι σύντροφοι της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς!
Δύναμη, σύντροφοι του Επαναστατικού Αγώνα!
Δύναμη, σύντροφε Τορτούγα/Χελώνα!
Δύναμη, συντρόφισσα Ταμάρα!
Δύναμη, σύντροφε Γκαμπριέλ!
Ενάντια στο τεχνολογικό σύστημα της κυριαρχίας!
Για το γκρέμισμα των φυλακών!
Για την καταστροφή όλων όσων κυριαρχούν πάνω μας!
Για τη Συνολική Απελευθέρωση!
Για το διεθνή αναρχικό συντονισμό!
Για την Αναρχία!

Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς – Χαλίσκο
1η Οκτώβρη 2011

πηγή: liberaciontotal.lahaine.org

No Comments “Μεξικό: Τρίτη προκήρυξη της επαναστατικής οργάνωσης Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς / Άτυπη Αναρχική Ομοσπονδία”